|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
Windows XP Pro SP3 i Catalyst
Pozzz ekipa Eo ovako...instalirao sam Windowse XP sa SP3 i instalirali su mi se univerzalni driveri za grafičku karticu (Ati Radeon HD 3650). Preko njih sam instalirao zadnje Catayst drivere (9.12.), resetiro komp nakon završetka instalacije i kad su mi se digli Windowsi, rezolucija mi se poremetila i monitor prikazuje 256 bitnu boju. Uđem u safe mode, maknem drivere, dignem Windowse u normalnom modu i krene mi automatsko tražiti drivere za grafu i opet instalira univerzalne. Što god da sam pokušo, uvijek isto. Jel zna netko kako da zaustavim taj proces instaliranja univerzalnih drivera kako bi moga instalirati ove zadnje Catalyste (skinio sam ih sa Atijeve stranice)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš tu na forumu xy primjera i rješenja, potraži malo. Baza je šta se ta HD 3650 krivo svrstava u Mobility seriju pa "kao nema" odgovarajući drajver u ovima šta si dl. od ATI - ja. Rješenje je jednostavno samo zahtjeva malo znanja, a da bi to ubrzali napravi slijedeće: - raspakiraj negdje taj install paket - unutar toga nađi folder Drivers i unutar njega inf file - samo taj inf file upload - aj na net (MegaUpload) da mogu doći do njega - ovdje napiši (Copy - Paste) puni Device ID svoje HD 3650 grafe Inaće nije bitno šta se rezolucija promjenila nakon instalacije drajvera i CCC, jesi tada otvorio CCC i preko njega promjenio u željenu rezoluciju ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
nisam jer mi ce control panel nije otvorio...morao sam skinuti netframework... našao sam cijeli folder XP_INF...hoćeš da ti ga kompletnog upload-am ili samo inf fajlove...ima 2 komada unutra? Device ID PCI\VEN_1002&DEV_9598&SUBSYS_E410174B&REV_00\4&D553C31&0&0010 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.01.2010. u 21:40. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovaj origigi file negdje makni (da ga saćuvaš) i na njegovo stavi Editirani inf file. Instalaciju moraš odradit manualno i to driver kroz Device manager za grafu update driver i "pokažeš" mu folder sa ovim inf fajlom (bunit će se da drajver nije "potpisan" šta je posljedica edita, upri Continue) + kad to odradi napravi Reboot. Grafa će biti detektirana kao "ATI Radeon HD 3600 Series". Po dizanju os - a instaliraj CCC tako da pokreneš setup iz CCC foldera. Ako sve štima nezaboravi spremit s drajverom i ovaj editirani inf file. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|