|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Noob treba pomoć
Evo ljudi, cijelog svog života radim sa normalnim kantama, nikad se nisam previše interesirao za prijenosnike i sada paff. Sestra dobila pod bor ![]() Da li ostaviti vistu ili ubaciti xp ili win7 Ukoliko ostavim vistu gdje da nađem drivere (negdje na forumu sam proćitao da su oni na hardu ?). Hard je podjeljen na 3 particije- C (SW_Preload), Q (Lenovo)-ne da mi otvoriti tu particiju-nudi mi Create recovery media i Recover drive spece- NE znam što s tim, i particij S (SERVICE003)- "Lenovo boot partition information" - što god da je to, ili da jednostavno sa Acronisom napravim full image cijelog harda( i os-a), pa kad seka nešto sjeb-, vratim sve na staro. Ako stavim win7, da li će normalno povuć sve drivere koji mu trebaju sa neta ili ću trebat čarobirat ?? Ajde da ćujem Vaše savjete i mišljenja. Link od konfe : http://www.links.hr/?option=artikl&i...kl=018.500.090 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
vistu ne ostavljaj ni u kojem slucaju, stavi w7, puno bolji od viste i xp-a, samo se moras malo priviknuti. w7 ima vecinu drivera tako da cesse odma moci spojiti na net preporucam ti da ipak instaliras drivere za GPU i zvucnu, i ako ti jos sta ne radi (sto ne vjerujem). a sto se tice manuala i drivera sve imas (barem vecina proizvodaca) na njihovoj stranici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
E sad sam malo u nedoumici, jel trebam flashati bios ili ne. Moje verzija je 1.24, a u novoj piše da podržava win7 ?? Version 1.25 BIOS: 1.25 / ECB: B110390001 * (New) Support for Windows 7. * (New) Support for a new MRC 2.91. * (Fix) The computer may be automatically resumed from suspend mode by AC plug-in. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|