|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
HDD znak na kučištu stalno blinka crveno
E otkad sam se registrira samo pitam ![]() Otkad sam instalirao novu matičnu,procesor i ram na prednjem dijelu kučišta gdje je znak za HDD stalno blinka crveno....a imam SSD...jel netko možda zna do čega je to??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Isto kao kad imaš HDD, kada čita ili piše s diska onda treperi dioda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Da nisi naopako okrenuo HDD LED zice ? Ono, zamjeni + i - pa vidi jel onda stalno blinka.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pregledao sam malo manual za matičnu i nisam ništa pametno našao, pogledaj da li Dr. Debug možda nešto kaže. (38. stranica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako mislis nema drugog nacina ? Imas dvije zice (recimo bijelu i zelenu) +/- i mozes ih zarotirat za 180 stupnjeva i samim time okrenuto +/- ne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Ovako stvari stoje sada....okrenuo sam ledicu znači utor sa bijelom žicom spojio na + a utor sa crvenom žicom na - na matičnoj,i više ništa ne blinka,po ovome ispada da je bijela žica uvjek + a žica u bojici -......Ma zbunjivalo jer sa mislio da kad spojim sve 4 LEDICE,njihovi natpisi sa vanjske strane trebaju bit vidljivi,ovako sada spojeno HDD LED natpis se ne vidi i to je to,ako ste me skužili.....:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko ja znam, bijela bi žica trebala biti '-'. Pogledaj druge front panel konektore i vidjeti ćeš da se svaki ima bijelu žicu, a na konektorima se ponavlja uvijek '-' dok su drugi signali različiti pa imaju i različite boje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|