|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Dual boot Windows 7 + XP
imam dva diska,na jednom su instalirani win xp sp3 na drugom win 7,nakon instalacije win 7 nemogu uc u win xp, probao sam kopiranjem ntldr fajlova i nista,probo sa fixboot iitd ,nista, dajte prijedloge i jos jedna info win 7 se podize bez problema. unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
problem rjesen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#5 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
da ne otvaram novu temu sa sličnim pitanjima, pišem u ovoj, koja je najfriškija, a znam da ih ima podosta dakle, situacija je slijedeća: - imao sam do sada dual boot i to oba sustava su XP i to svaki na svom (fizičkom) disku -danas sam na treći disk (ne particiju) instalirao Windows Server 2003 -sad opet imam dual boot, ali sa jednim XP-om od prije i sa Windows Serverom 2003, što oće reći da mi je jedan XP "nestao" Pitanje je da li i kako dobiti taj treći OS, odnosno triple boot meni. Da li je dovoljno editirati boot.ini i dodati jednu liniju sa trećim OS Hvala ! edit: evo kako trenutno izgleda moj boot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(4)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(4)partition(1)\WINDOWS="Windows Server 2003, Enterprise" /noexecute=optout /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - 2" /noexecute=optin /fastdetect |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
da javim, riješio sam problemčić i to na način da sam dodao još jedan red u boot.ini (copy/paste) i malo se poigrao metodom pokušaja i pogrešaka dok nisam našao točno na kojem disku (brojevi diskova i particija u disk manageru nisu isti oni koje se koriste i u boot.ini) mi je bio instaliran traženi OS. možda nekom pomogne, hvala svima anyway ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|