|
![]() |
#1 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Slabiji pc nakon nove grafe i napajanja
Kupio sam novo napajanje i grafu ati 4890 1 gb, sve igre su mi jako loše radile npr. cod4 sam mogao pokrenit na 800x600 i opet bi nekad trzalo, onda sam uzeo gtx 260 i opet isto jako slabo vrti igre. Dali bi možda mogao bit problem u napajanju i dali bi mogao odnijet na servis jer je jedini problem kod igara a ostalo normalno radi, pa neznam šta bi reko na servisu u čemu je problem. Matična je: http://img684.imageshack.us/i/31164200.png/ Ostalo pod moj komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa 520W napajanja nebi trebalo biti preslabo za navedene grafe, a i sa bilo kojom od tih grafi igra bi trebala fino radit na puno većoj rezi od 800*600
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Mirko, a ne Harry
|
Windowsi su svježi, stavljo sam i ati 4890 i gtx 260 i isto bude. Igre bi trebale radit na max detaljima bez problema. Kad sam mijenjao grafe drivere sam uninstalirao i u safe modu sa driver cleanerom počistio sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
pa pod pretpostavkom da si sve složio oke, onda zbilja nemam pojma, 2gb rama bi trebalo biti dovoljno, proc može pogurati grafu, napajanje ti je dovoljno jako. Jesi li uštekao 6 pinski iz napajanja u grafu? Ili 8 pinski, nisam sad siguran koji ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da bi mu se onda komp resetirao ili bi bacalo artefakte, ili nešto deseto, ali igre nebi mogao nikako igrat.
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Koliko sam uspija pročitati, ta matična ima probleme sa BIOS-om, te ti preporučam da staviš nove BIOSe. Ako ti to ne radi, onda uzmi novu matičnu ploču, jer vjerojatno ti pci-express ne radi punom brzinom. Link za BIOS: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/bios.php?S_ID=363 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mirko, a ne Harry
|
Nisam baš u tome, pa ako bi mi mogao objasnit šta da radim s tim i dali mogu šta pokvarit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|