|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Zvuk iz soundcard umjesto mikrofona u recording
Vidio sam u prijatelja ovo: U sound recorder isključi kvačicu mikrofona a uključi stereomix Na internetu sluša online radio i (u bilo kom programu za snimanje zvuka) pokrene record i on mu snima to šta se čuje iz soundcard. E sad, nedavno sam kupio mini laptop i to sve isto uradio i ja kao i on. I sve je bilo ok, snimalo je. Drugi dan totalno ništa ne snima, samo tišinu snima. Nakon 3 dana opet snima bez problema pa opet slijedeći dan ne snima i tako u nedogled, nikad neznam očeli mi radit taj dan ili ne. Pomozite Zna li ko šta se to dešava, u čemu bi mogao biti problem. Windows XP home sp-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Probaj reinstalirat/update-at drivere od zvučne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Dobro ti kažeš, moguće da je do toga. Evo ovo su podaci za moju soundcard: Realtek ALC269 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller Evo ovdje sam našao nešto http://www.realtek.com.tw/downloads/Default.aspx ali neznam šta dalje, pa ako možeš da mi pomogneš, jer strah me da nebi skinuo krivi driver pa da userem (izvini na izrazu) sound na compu Da napomenem koristim Win Xp home sp-3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|