|
![]() |
#1 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem s Toshibom A300D-213
Ovako...prvih mjesec dana laptop je radio super,sve brzo i dobro.Igrao sam igre bez problema,surfao,photopshop.....i sad odjednom sve stane tj. kao da je laptop u slow motionu,kada otvorim start treba 10 sekundi da se sve ikone pojave,kada kliknem na npr. my computer treba 20 sec da se otvori i tako sve,kada primjerice pokusam uci u call of duty mp ulazi na server otprilike 3-4 minute i onda se pojavi server disconnected,ne znam sto mu je,samo se odjednom tako drasticno usporio.Provjerio sam viruse i nema nicega.Instalirana je Windovs Vista i to je ovaj laptop http://www.chipoteka.hr/artikl/6129271344 Molim pomoć!I jel normalno da ja sa laptopom nisam dobio niti jedan jedini cd,niti za drivere niti za bilo što drugo?Dobio sam kutiju i u njoj laptop,par uputstava i kabel za napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako si "provjerio" i sa cime? Pa u uputstvima ti pise kako napravit recovery dvd, uostalom imao si i ikonicu "Toshba recovery" na desktopu kad si finishirao instalaciju Viste.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Ovak,zanima me što taj Toshiba hdd recovery tocno napravi tj sto ovo znaci Restore your hard disk drive to the original factory default state. jel onda opet sve ko kad ga vadim iz kutije ili bez viste ili sto?I btw. provjerio sam sa antivirusom mcaffe koji je doso sa laptop i spybotom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ma koji mcafffe...zanemari to , trebas radit redoviti backup sustava. mislim ni ja ga ne radim(redovito) al zato ni ne kukam kad nesto rikne ![]() prvo kaj mozes probati je i lakse rjesenje ,elegantnije , system restore. ako predpostavimo da nemas u toliku proslost restore point , probaj taj recovery cd (iako opet vrlo vjerovatno nemas tu opciju , to se mora nesto posebno instalirat mislim) . sljedeci korak ti je polako izloranije bitnih informacija i onda format particije di su windowsi i instalacija novih. onda ces se sjetit backupa ![]() hint;acronis true image |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|