|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Božićne akcije?
Još je dva tjedna do Božića pa neznam dal je prerano ili gledam u krivim dućanima al nigdje ne vidim nikakve akcije ili sniženja osim u Linksu (i to pišljivih 10%). Mislim nije mi jasno, trenutno ne planiram ništ posebno kupovat al da vidim akciju di je npr, neko napajanje sniženo sa 550 na 350kn definitivno bi potrošil tih 350kn ![]() Baš sam razočaran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Niti je stanje dobro, niti su marze toliko visoke da bi se mogli davati veci popusti, niti su lageri nesto prepuni.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ja sam bio u austriji ovaj vikend,kod njih je pocelo snizenje prije 2 tjedna.. kupovao sam si samo obleku po smjesnim cijenama tako da informaticke stvari nisam niti gledao,idem opet za 5 dana vjerojatno, po Lian Li,pa ako nekog interesiraju cijene neka pita.. bar vama iz zg-a nije problem zaletit se do beca sa onim organiziranim busom .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam kakve rabate imaju dučani ranka - Links, ali sumnjam da im puno ostane nakon kaj podmire dobavljače. Istini za volju svaki distributer ima svoj način davanja rabata i cijene, ali ako nisi dignuo u startu cijenu ( a rijetko možeš zbog konkurencije ala Protis koja se gura sa 0,5% rabata ) nemaš na kaj davati popust. Osim naravno ako ti ide toliko dobro da sam financiraš razliku u cijeni. Generalno stanje na ICT tržištu je koma. Em distributeri nemaju zalihe robe em stišču rabate koliko mogu sebi u korist. Ali ako gledaš realnije generalno je pala cijena kvalitetnog hardwarea. Tako da i bez dodatnih popusta imaš vrlo kvalitetan hardware po odličnoj cijeni. Situacija nezamisliva prije godinu, dvije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nek nastave sa ovakvom politikom formiranja cijena kao sto i imaju i cini mi se da kroz neki rok od koje godine ce jos par trgovina imati ove raspropalismodaje kao i Hgspot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
danas sam kupio XFX HD 4870 512 MB za 999 kn u links.hr dan prije frend uzeo zadnju HD 4870 u adm.hr tako da oni više nisu imali, isto kao ni diskont24, ni protis ![]() ali je onda Nabava.net sa prijedlogom links.hr priskočila u pomoć ![]() ta cijena nije neko posebno sniženje, ali je sad barem konkurentna web trgovinama
![]() |
#8 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
mislio sam na ovako nesto http://bravo.hr/default.aspx?id=572 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005