|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
prespor ADSL
pozdrav! ovako posjedujem 4-portni modem Billion BiPAC 5200G RD (podrzava i wireless 802.11g ADSL2+ Firewall Router) a mreza je ADSL 10 GB (3072/384 kbit/s) e sada koristim dva porta na modemu tj net mi je na dva Pc-a, ali konekcija je uzasno spora download mi je u rangu sa dial-up konekcijom tj neki 5-10 kbit/s, modem sam konfigurisao po uputama i prije koji dan mi je radio ok brzi download i onda odjednom sve po starom veoma spora konkacija i download, dok sam prije koristio obicni modem jedan port+usb i radio je u routed nacinu rada, i nije bilo problema sa konekcijom, sad da li je moguce da je problem u modemu ili pak nije mozda dobro konfigurisan?? a opet mislim da nije do konfiguracije jer nekad radi ok a onda odjednom uspori a cisto sumnjam da je do nekog virusa ili spyware-a jer je na oba PC-a ista situacija,sta da radim, please help!! Zadnje izmijenjeno od: gazus69. 16.12.2009. u 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Interpunkcija, odlomci = lakše čitanje problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Modem ti vjerojatno nije konfiguriran dobro, kad bi da malo vise detalja tj. ispunija Moj komp i napisa koje windoze koristis, mozda bi mogli pomoci. Dobro bi dosa i ss router settingsa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|