|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Creative Audigy 2 - Audigy 2 ZS
Ok, pošto nijedne verzije Audigy 2 nema na prodaji il njuškalu, čekat ću da dođe... A pošto to može potrajat mjesec dana, unaprijed pitam za razliku između verzija... Znači da ciljam zs, il nema značajne razlike... i kolko bi bila realna cijena za rabljene: Audigy 2, Audigy 2 zs... (platinum - ne treba mi i/o modul...) ~200kn Trebam spojit Z5500 preko coaxa, i X530 preko analog 3-line in...(i sluške valjda u X530 - il će ić na onboard) Obje verzije imaju iste izlaze: Digital out 3xLine out Microphone Line in
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..to su iste kartice,razlika je u opremi tj modulu koji dolazi s ZS verzijom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa mozes spojiti na maticnu z5500 na digitalni izlaz i x-530 na analogne izlaze. Uz x-530 i audigy 2 neces bas osjetiti neku razliku u kvaliteti. BTW, ako nades Audigy 4, uzmi ju slobodno, po meni je bila cak bolja od Audigy 2zs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mhm.. ![]() Let's briefly list the key differences between Audigy2 ZS and Audigy2:
http://ixbtlabs.com/articles2/creati...-zs/index.html ZS je fantastična kartica,danas gdje god ih vidiš za 150,200kn,kupuj. Bajka zvučna. Audigy 4 je predstavljena kao nasljednik,ali mene nije impresionirala,djelovala mi je 10x jeftinije od Audigy 2 ZS,mislim da im je to najbolja zvučna koju su ikad napravili,pogotovo u ono vrijeme. Pitao si za cijene rabljenih,ja sam prodao Audigy 2 običnu za 200kn, 2 ZS Platinum za 230 ili 250 ne sjećam se,ali zvalo me 10 ljudi za nju brojkom i slovom,na njuškalu je bila oglašena,ovdje nisam ni pokušavao sa smiješnim procjenama. Kažem ti,takvu karticu moraš uzeti za tu lovu. EDIT : Cheers Perk. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 17.12.2009. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ni jedna ne dolazi sa modulom (to je odlika platinum verzija). ZS model je kakti nasljednica obične dvice, a najznačajnije razlike su 7.1 (obična dvica je 6.1) i DTS-ES. EDIT: Preteče me san.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Primarno Z5500... u dnevnom boravku, sa LCD-om - primarni komp za zabavu muzika 80% - ide stalno, ak sam sam u stanu, neko kod mene... ako itko diše u tom stanu, ide... filmovi 10%, igre sa gamepadovima 5%, strategije sa wireless mišom 5 %, poker sa wirelessom - muzika X530 - u sobi... za tih 10 posto kojih sam u sobi... za gaming koristim sluške, kvalitetne... tak da x530... ha, recimo da se koriste... 2% Al da se vratim na audigy 2. I namjeravo sam ciljat Audigy 2 ZS, i dajem joj 2 tjedna rok da dođe rabljena, i bit će prvi izbor... al me zanimalo... ako je ne bude 2 tjedna i vidim Audigy 2 normalnu... da ciljam ZS il uzmem običnu jer je razlika sitna...
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 17.12.2009. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ok ja idem pojednostavniti stvari i kazem da nema (osjetne) razlike u zvuku izmedju x-fi music i audigy a kamoli izmjedu audigy 2 i ZS verzije,netreba sad odmah "Let's briefly list the key differences between Audigy2 ZS and Audigy2:" i te fore...ovo je za 90 posto korisnika s ovog foruma nebitno,na taj nacin ja to gledam i iznosim misljenje... i za mene je tema EOD
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Slušaj joolku,i gađaj Audigy dvojku običnu,ili ZS. Ne bi se na svakoj temi raspravljao,a na kraju isto zaključio,i poimanje zvuka pa i sluh je toliko subjektivna kategorija,da je najveća besmislica razgovarati o tome, i ta rasprava je u rangu one jel ljepše AA izgleda na ATi ili nVidia karticama, ili tko ima ljepšu sliku. ![]() Nisu fore,review je vrlo lijep i detaljan,i upravo će on pomoći ovom momku dosta u izboru,da ga pročita od vrha do dna i shvati šta kupuje. ![]() Toliko od mene,sretno s kupnjom.Živio joolac.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Potpis na Audigy 2 ZS, nju sam na Logiji Z2300 imao, i milina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|