|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Kupujem laptop (Toshiba Satellite A300-1LT)
Dobar dan/vecer/jutro ![]() Da budem kratak, zelim kupiti laptop pod hitno, iz razno raznih potreba... Najveca od kojih je visak slobodnog vremena na novom radnom mjestu (5+ sati), koje bi bilo odlicno kad bi mogao utrositi kvalitetno u photoshopu, cubase-u i raznoraznim drugim kreativnim radnjama ![]() Dakle, predlozen mi je Toshiba Satellite A300-1LT http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html Cini mi se da ima sve sto mi treba (jak procesor, velik hdd, dovoljno rama, solidan zvuk za laptop, makar cu kasnije za ozbiljan rad po doma kupit eksternu zvucnu...i cak i nekakvu graficku karticu, ako dodjem u napast da se igram ![]() ![]() I naravno, uvijek veliko pitanje, jel taj model "kvalitetan" ![]() ![]() I da li graficka kartica u tom laptopu spada u kategoriju onih koje trose puno struje i jako se griju? ![]() ![]() Savjeti, komentari, pljuske, sve dobrodoslo ![]() ![]() Edit: I evo vec mi je nesto drugo zapelo za oko kao moguca alternativa Toshibi ![]() http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html Malo jeftinije, a naizgled jednako dobro...ili se varam? ![]() Edit2: Evo jos samo ovo ![]() http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html Pomozite neodlucnom stvoru da donese odluku ![]() Nesto mi nije jasno kod ponude, kod Toshibe pise posebno da se dobije ORIGINALNA Vista s lapom... A Vista se dobije i na druga 2 lapa instalirana...ali ne original? Taj marketing je beskrajno zbunjujuc... Po specifikacijama mi se cini najbolji ovaj zadnji, Acer Extensa, za tu cijenu... A k Toshibi me jedino jos vuce navodno dobri zvucnici na tom laptopu...makar jos nisam cuo laptop s meni zadovoljavajucim zvukom ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: oFcAsHeEp. 29.11.2008. u 02:21. Razlog: Manje ispravke |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Ne mogu nigdje ni naci review navedenih modela... Makar uspio sam procitati zamjerke Toshibinoj A300 seriji da je presvijetlucav finish na tipkama i na cijelom laptopu... Da se vidi svaki otisak prsta, komad prasine i slicno... I da im baterija bas i ne traje najduze...:/ Stvarno vise ne znam sto da mislim, trazim pomoc da to rjesim cim prije ![]() Ali strucno misljenje bi dobro doslo, u svakom slucaju ![]() Molim vas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za 'kreativno' tršenje slobodnog vremena na poslu, vjerojatno bi želio zaigrati i koju igricu, zar ne? U tom slučaju je Extensa najbolja jer ima najjaču grafu.
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Dok vi odgovorite ovdje, na vrbi zasvrbi... ![]() Ja kupio Toshibu Satellite A300-1LT i mnogo zadovoljan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Daj pricaj , kakvi su dojmovi?zanima me slicna Toshibica, malo slabija doduse, al ta serija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Kao sto rekoh, mnogo zadovoljan... Performanse na lapu su odlicne, kaj je i za ocekivati od komponenta u njemu... Baterija traje oko 2 sata, bez ikakvih power-saving programa i dodataka... Softvera s lapom dodje podosta, malo korisnog, puno beskorisnog, ovisi kaj se radi.... Jedina zamjerka je ono kaj sam i ranije vec procital... Ako ste higijenski osjetljiviji, naucit cete prati ruke prije koristenja s ovim laptopom, jer zbog glossy finisha cijele povrsine lapa i tipkovnice, na njemu (i na tastaturi) se vidi ama bas svaki vas dodir, u obliku masnjikavog organskog traga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
XP drivera k'o u priči. http://eu.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=EU P.S. za 'Short Model No.' odaberi PSAGCE.
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
eto ja prodajem nov toshiba L500-128 sa win.vista original.650 eura ali vidim vec si kupio i vjerujem da si zadovoljan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|