|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Skype ili slicno
Pozdrav ekipa...evo ne znam dali je ovo pravo mjesto za ovo pitanje, al ne znam gdje drugdje da pitam...uglavnom radi se o Skype-u ...naime, kada razgovaram sa nekim preko slusalca jaaaako lose mi se cuje sve zivo krci, ma katastrofa...a si ostali zvukovi su perfektni,od muzike do filmova ,sve stima osim skypea...sta da radim...a bas mi treba, sestra mi je u USA pa jedino tako se cujemo...pomagajte...ili ako postoji neko bolje rjesenje od skypea da njega probam, recite...thanks...pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
probajte oboje maknuti skype, pa staviti zadnju verziju, ako ne pomogne poigrajte se opcijama za zvuk u settingsima skypa.. boljeg za zvučnu komunikaciju sumnjam da ima, probajte gtalk eventualno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nista, bas nista se nije promijenilo...stavili smo obadvoje novu, istu verziju, i nista...opet isti problemi...sta da radim?? ima li kakava alternativa skypeu ili neko drugo rjesenje za ovaj problem...?...thanks...pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa evo ja imam neke jefrine sharkoonove slusalice, i mikrofon je zajedno sa njima...al sumljam da je do toga...probleme sa zvukom imam jedino dok koristim skype, sve ostalio preko slusalica cujem perfektno...a i ona s druge strane mene cuje odlicno...samo ja imam probleme sa zvukom...non stop mi sumi, i nije to mli sum, ceso je glasniji i od njenih rijeci, tako da je ne moguce komunicirati...ne znam sta d radim vise...ako mislite da je u opremi problem, nabavit cu novu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
dali druga strana ima slusalice ili koristi zvucnike i mic sa laptopa/kamere? mislim da nije do tebe tu greška ako te ona čuje dobro. prije kupnje mozes prvo probat jos neke programe (gtalk, ventrilo, teamspeak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa ona koristi mic i zvucnik sa laptopa...ali sumljam da je u njij problem, posto se ona cuje sa drugim ljudima iz HR i samo ja imam taj problem da mi je non stop neki sum ili slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
nisi rekao dal se tebi čuje loše samo kad se s njom čuješ ili i s drugima? izbacio hardverske probleme? mene je na jednom kompu mučio miš, svako njegovo micanje je izazivalo krčanje, ako sam ga pustio na miru sve ok. Ili možda imaš neki 3.5" vanjski disk priključen, oni znaju imati jako loše adaptere
![]() |
#9 |
Premium
|
Dugo se nisam javio...bio sam totalno odsutan!!!!...uglavnom problem je i dalje isti, a frustriran sam jos i vise...samo sa njom mi dolazi do navedenih problema, pricao sam sa drugim ljudima, i sve je savrseno...ona je isto pricala sa drugima iz HR i sve je savrseno...jediino kada medjusobno pricamo nesto ne stima...meni je buka grozna, ja ju skoro uopce ne cujem, sum je glasniji od nje...cuje mi se kao da sam u utrobi nekog broda ili na trkama...neznam kako da opisem zvuk...ali ne razumijem zasto dolazi do toga...i to samo sa njom...a njoj je sve super...kaze da me cuje odlicno...sta da radim???... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
reci sestri nek koristi mic i slusalice a evo pokusaj i ovo www.12voip.com ovo radi perfektno i mozes zvati po celom svetu bezplatno na fixne telefone i neznam koi ruter imas dali su portovi dobro otvoreni u pocetku sam imao isti problem sa thomson ruterom sve dok me čovek nije naveo kako da otvorim portove.pozzz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ali zasto bih joj rekao da koristi mic i slusalice? jer do suma dolazi samo kada samnom prica, sa svima ostalima joj je perfektno, i meni je sa svima perfektno, osim kada sa njom razgovaram. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|