|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
gadan problem; help
počelo je jučer kad sam skužio da mi tv tuner u kompu ne radi. sve štima ali slike nema. čekiro kabl, reinstaliro software al ništa. danas sam skužio da uopće nemrem gledat video fajlove na nikakvom plejeru. divx, bs player, vlc, winamp, wmp10; svi do jednog vrte film al nema slike. skinuo sve najnovije codece al slike nema. WHATAFUCK???
![]() |
#2 |
NITKOV
|
upravo sam skužio da jedino quick time radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
ti je komp spojen na televizor ili nes slicno? iako nemam tuner imam spojen na grafu tv i monitor i kad gledam neki film sliku mi daje samo na primarnom displayu znaci moze biti da ti daje sliku na tvu, a na monitoru je nemas jer je sec ako to nije to onda neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Prvo koje filoove gledas (Divx/xvid) mpeg2? Sve upucuje na to da su windowsi ispustili dušu ![]() jesi instaliral ffdshow?
__________________ |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što sam i napisao milion puta: instaliranje codec pakova i nepotrebnih hrpa codeca neminovno dovode do ovoga. Nisu windowsi ispustili dušu nego je došlo do klanja do codecima. Quick time ti to jasno pokazuje, pošto je to sasvim drugi format od Divixa i Xvida. Možeš probati s deinstalacijom i odregistriranjem svih codeca iz sustava: run>regsvr32/u....ax gdje su točkice ime filtera, npr. " regsvr32/uDIVIX5.05ax" i tako za svaki filter koji imaš instaliran, Onda u mapi od windowsa pobrišeš msvcr70.dll, on je odgovoran za sve filtre. Nakon toga probaj staviti samo ff i BS player pa onda vidi...long shoot ali možda upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
(vidiš da je tip stavio smajl( ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
možda je nebitno ali ja sam skužio da kad reproduciram neki divx, wmv ili mpeg film u windows media playeru nema slike ako je aktivan java plugin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
posto ti ni tv tuner ne moze pokazat sliku ja bi se malo pozabavio i driverima od graficke probaj ih reinstalirat, a ako ni to ne upali ocistit s driver cleanerom pa ponovno instalirat ne vidim zasto ti tv tuner ne bi pokaziva sliku ako nesto nije u redu s codecima (osim ako ne koristis time shifting ili nesto slicno)