|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
windows xp za komp u bircu? (home, pro?!)
Krenulo se u napuštanje dos-a, pa bi stavio xp. E sad, trebam windowse koji bi mi pružali mogućnost umrežavanja dva računala, neta. Jel Home inačica to podržava ili trebam pro. Te kako zakon gleda na xp Home u poslovanju. Ima kakvih zahtjeva ili? E da, ako netko ima novi po povoljnijoj cijeni nek se javi na pm. Pri tom ne mislim na nasnimane xp sa laptopa i sl. Znači kutija, cd, cd key.
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pro pod obavezno. Nemoj ni pokušavati s home vrzijom, samo ćeš se iživcirati i kad tad preći na pro ![]() Dobro ajd, bude to radilo ali ako baš imaš izbora onda svakako pro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imaš u Kingu (znam, znam ![]() Btw, ako bi stavljao dva kompa, obavezno Pro, previše zaj*bancije s home verzijom bi imao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za vaše solucije je kasno ![]() Imam već dva kompa i monitore ![]() Znači moj sustav je takav. Jedna pc blagajna te drugi komp za moje potrebe al povezan sa pc blagajnom. Na njemu radim knjigovodstvo, unos robe u skladište uglavnom cijelo fin i pos poslovanje. Do sad je to bilo povezano sa full duplex meržom koja nije baš najsretnija sa xp-om pa se prebacujem na xp mrežu. Nego, koje to manjkavosti ima home? U čemu je problem? EDIT: baš gledam na Microsoftovoj str karakteristike Home inačice, nisu na hr jeziku al razumijem. http://www.microsoft.com/scg/windows...ade/top10.mspx a eto 10 razloga zašto xp pro http://www.microsoft.com/scg/windows...ade/top10.mspx
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 16.01.2008. u 17:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|