|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
(riješeno) Što je "stub"?
Misterij.. Tesko je za objasnit jer ne mogu uzet SS. Pojavljuje se kad se stisne alt tab kao nesto sto je upaljeno i na sto se moze tabati. Cim stisnem neki gumb alt tab meni nestane pa nista od SS. Ikona su kvadratici, 3 prozirna, jedan crveni, plavi i zeleni i zove se stub i ne postoji nigdje. Nemam blage veze od kud se pojavilo ni sto predstavlja. Komp mi je bio upaljen 2 tjedna bez restarta jer sam skidao torrent od 47gb.. i u to vrijeme sam dosta toga instalirao i brisao tako da ne znam jel moglo biti od necega. U procesima (task manager i services.msc) nema nicega novog ni sumnjivog, spybot nije pronasao nista. Google kaze da je stub.exe trojan, al nisam siguran da je o tome rijec jer ja nigdje nisam vidio stub.exe nit sam otvarao nesto slicno. Guglajuci samo "stub" nisam pronasao nis.. Komp se ne ponasa cudno, sve radi ok, proc usage etc. Eh da i kod cure se pojavila ista stvar, jucer sam vidio, sve sto mogu reci je wtf i pomozite.. Za sada, osim sto mi pila zivce cini se da ne radi nista ~ Budem vec uslikao necim. Posto nemam fotic, a ne da mi se instalirat software za mobitel nacrtao sam tu nakazu. Ovako izgleda ikona, samo je malo uvecana na crtezu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Skini si Malwarebytes' Anti-Malware pa proskeniraj i vidi ako će on štogod maligno naći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Hvala na preporuci ![]() |
![]() |