Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.01.2005., 01:12   #1
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Dubrovnik Wireless

Drugovi i drugarice sugradani

S ponosom objavljujem da se nasla velika grupa entuzijasta koji ce na prostoru grada dubrovnika pokrenuti visoko softisticiranu razgranatu bezicnu mrezu gdje ce svi zivjeti u bratstvu i jedinstvu u svom malom virtualnom svijetu.

dakle klik ovdje i pridruzite nam se u diskusiji http://www.dubrovnik.ims.hr/phpBB2/v...ys=0&postorder
Staro 21.01.2005., 12:11   #2
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
bezicni komunizan rulz! ako trebate pomoc javite se
MasterX je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2005., 16:58   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Dubrovnik ... ma preskakat ćemo mi preko YU ako treba ... Zagreb - Osjek - Novi Sad - Beograd .... pa tamo negdje Podgorica pa nekud pa u Dubrovnik
-->
WLAN linija :
Zagrebačka Dubrava <---> Dubrovnik ... ma preskakat ćemo mi preko YU ako treba ... Zagreb - Osjek - Novi Sad - Beograd .... pa tamo negdje Podgorica pa nekud pa u Dubrovnik

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline  
Staro 22.01.2005., 22:30   #4
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
liniju kad je nesto islo beograd -> podgorica -> dubrovnik imali smo nedavno

ja mislim da nam vise ne treba
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline  
Staro 23.01.2005., 02:32   #5
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
liniju kad je nesto islo beograd -> podgorica -> dubrovnik imali smo nedavno

ja mislim da nam vise ne treba
buduci da se radi o wireless signalu nemoras brinuti... ili mozda da pitamo "gospodina" marka perkovica (imbecila) thompsona, sta njegov vrli um kaze?

protiv rata sam u svakom slucaju, ali oni koji pozivaju na maltretiranje drugih nasred poljuda, e njih treba na rivu objesiti umjesto zastava... i nije bitno da li dolaze sa istocne ili zapadne obale rijeke drine...
MasterX je offline  
Staro 23.01.2005., 16:30   #6
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MasterX
buduci da se radi o wireless signalu nemoras brinuti... ili mozda da pitamo "gospodina" marka perkovica (imbecila) thompsona, sta njegov vrli um kaze?

protiv rata sam u svakom slucaju, ali oni koji pozivaju na maltretiranje drugih nasred poljuda, e njih treba na rivu objesiti umjesto zastava... i nije bitno da li dolaze sa istocne ili zapadne obale rijeke drine...
ko ce i sta pivat na sredini poljudi i ko ce visit umisto zastava na rivi ti ces moc odlucivat kad budes ima ikakve veze sa Splitom - do tad kuco

a sad se zapitaj ima li mozda Marko Perkovic Thompson ikakva razloga govorit da se pazimo onih tamo ili je to njemu tek tako puklo
razmisli malo o proslom stoljecu i o broju Hrvata koji su kroz to stoljece poginili, ostali invalidi, robovali i slicno radi srpske pizdarije

i nemoj mi samo rec da za to nisu krivi svi srbi - nisu svi ali vecina je. Nikad nisan vidija ni slobu ni seselja sa puskom u ruci a neko je sravnija Vukovar sa zemljom
takve situacije nekoliko su se puta ponavljale kroz povijest i ako ne budemo pazili dogodit ce se jos jednom

i samo da nadodam - povucen san za jezik
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
Tooma je offline  
Staro 23.01.2005., 16:50   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Moj kalendar pokazuje 2005. sada za sve ostale ne znam ... dokle god ćemo moj deda se tukao protiv partizana, njegov otac protiv talijana, moji ujaci protiv moga dede i njegovih, ... daj ej ... rat bio, ljudi se pobili jer su glupi i jedni i drugi, rat prošao. TOČKA. Mislim alo 2005. i onaj 1991. je već bio davno samo služi kao ishaban izlika za kojekakva prekrivanja tuđe nesposobnosti. Todorić, taj je sposoban, 45% prehrambene industrije Yuge je sada u njegovim rukama, Meteor je 100% vlasništvo Croatia osiguranja, dok se budale svade pametni trljaju dlanove ... alo ljudi daj ohladite, mislim i ameri su jednom bombom pobili više japanaca nego što smo recimo mi i srbi se međusobn pobili u zadnja dva rata i baš ne primječujem da kontinuirano i kontinuirano seru tejedno te isto ... alo ... kalenda okrenut 2005 je.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline  
Staro 23.01.2005., 21:04   #8
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
OT...aj vratite se na temu
Staro 23.01.2005., 22:47   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
OT...aj vratite se na temu
ma super ... kako kažem nema BADa ako ustreba kakvo znanje ili savjet samo javite ... i pozdravite mi tamo u dubrovniku Helenu, Katarinu, Ane, ... možda banem na ljeto da vidim kako to sve dejstvuje ...

Black Dragon je offline  
Staro 23.01.2005., 22:58   #10
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

povlacis me lagano za jezik
razmisli malo zasto si ti ljude nagovara da pocmu koristit UD agent

i sada opet razmisli malo koliko ljudi nema roditelja/e zbog necega za sto ti tvrdis da je bilo jako davno i da bi trebalo zaboravit

nije mi namjera nikog uvrijedit, samo vucen paralele

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Moj kalendar pokazuje 2005. sada za sve ostale ne znam ... dokle god ćemo moj deda se tukao protiv partizana, njegov otac protiv talijana, moji ujaci protiv moga dede i njegovih, ... daj ej ... rat bio, ljudi se pobili jer su glupi i jedni i drugi, rat prošao. TOČKA. Mislim alo 2005. i onaj 1991. je već bio davno samo služi kao ishaban izlika za kojekakva prekrivanja tuđe nesposobnosti. Todorić, taj je sposoban, 45% prehrambene industrije Yuge je sada u njegovim rukama, Meteor je 100% vlasništvo Croatia osiguranja, dok se budale svade pametni trljaju dlanove ... alo ljudi daj ohladite, mislim i ameri su jednom bombom pobili više japanaca nego što smo recimo mi i srbi se međusobn pobili u zadnja dva rata i baš ne primječujem da kontinuirano i kontinuirano seru tejedno te isto ... alo ... kalenda okrenut 2005 je.
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
Tooma je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.01.2005., 23:22   #11
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Gle opet ideš OT ... mislim ako ljudi budu zadrti ko ti nikad neće sići sa grane ... ajmo ovako mojoj majci su poklali (i moju majku su zaklali, ima ranu na vratu, kada je imala 7 godina Hrvatska govna koji se zovu Ustaše (zato jer joj je otac bio bogati Amerikanac !!! pa su tražili pare da pokradu), onda kada je ipak preživjela iz straha pred Bogom posvojio ju je ustaški bojnik te maloumne bande da mu mukte pere i čisti. Onda kada je umro znao je koje je govno bio pa joj je otavio kuću i imanje ali moja mama je ipak čovjek i rekla da to neće neka njegova djeca to rastepu ... ujaci su mi se borili protiv švaba u Hrvatsko u partizanima i protiv četnika u srbiji. S očeve strane su mi se borili u SS divizijama protiv partizana i za AustoUgarske za Cara protiv srba, talijana, i ostalih ... i tvojom politikom ja bi sada trebo uzet šarac i pucat po svima jer realno"imam" nešto protiv svih!

Kad si ti takav zakaj ne bacaš lubenice po njemcima i talijanima kada dođu u split ? Mislim u splitu su švabe i talijani napravili dar mar? Nego im ljubiš dupe za eure ... mislim odrasti, bilo prošlo ... dokle češ god tako razmišljat bit ćemo mali narod bez budučnosti. Mislim jebemu jeste ili niste katolici ? O P R O S T je glavna stavka katoličanstva. Gle frendovi su mi njemci, austrijanci, židovi, rusi, srbi, cigani, psi, mačke, miševi, štakori ... a svi bi trebali imat neš protiv mene jer smo ja ili netko od mojih puco po njima i vjeruj mi i ja i moji gađamo 10/10. Sranje se desi, braniš državu čije državljanstvo imaš i kada stvar prođe ne zaboraviš već potisneš jer ako ćeš to stalno van izvlačiti onda će i tvoja djeca i djeca tvoje djece se morat tući sa djecom njihove djece radi čega ? Zato jer neki maloumna banda tvrdi da su pravolavci ili katolici ili muslimani ili budisti u krivu ??? Ne budi glup i blesav ... je ljudi su izgubili svoje bližnje ali ako će nastaviti javno mrziti i ako neće javno oprostiti (makar i lagali ne branim im nitko) onda SAMI OSUĐUJU DJECU SVOJE DJECE NA ISTO PROKLETSTVO DA IM SE DESI ISTO ŠTO SE DESILO NJIMA!!! Ja svojoj djeci ne želim ostaviti u nasljeđe neprijatelje, ti očito želiš ... nemoj se ženiti i imat djecu ...

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 23.01.2005. u 23:37.
Black Dragon je offline  
Staro 23.01.2005., 23:35   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

i glede paralele ... ja sam nagovarao ljude da to rade NAKON ŠTO MI JE OTAC UMRO od karcinoma ... tvoja politika i tvoja paralela bi bil da ih ODGOVARAM tako da i oni i njihovi pate i muče kao što se jako kratko patio moj otac (Bogu, Jahvi, ili kako već kome paše) Hvala.
Tu nema nikakve paralele, ja zagovaram nešto od čega će svi imat koristi i olakšanje u životu, ti zagovaraš mržnju i održavaš je na životu podsječanjem šta je neka pijana budala napravila ... Mislim židovi bi sada mogli pobrat svu imovinu u njemčkoj i njemačka bi bankrotirala i 80.000.000 njemaca bi skapavalo ko crnci u Etiopiji ali oni su se izdigli iznad toga i zato su veči, na nama je red da dokažemo da i mi možemo biti veliki i bogat narod makar smo malobrojni i bez para ...

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 23.01.2005. u 23:47.
Black Dragon je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno