|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Pozdrav! Zanima me, prema vašemu mišljenju, a i prema vašim konfiguracijama, dali bi mi radio Grand Theft Auto 4 na mojoj budućoj konfiguraciji. Pod pojmom "radio", mislim na ugodno igranje igre na najvišim mogućim detaljima(ili malo manjima). Znam službene zahtijeve igre, ali to puno puta nije neka informacija na koju se mogu osloniti. I još da napomenem da bi instalirao zadnji patch, jer on ispravlja puno toga u toj igri. Evo moje buduće konfiguracije: AMD Phenom X4 9550 2 GB DDR 2 800 Mhz Transcend Gigabyte GTS 250 Nvidia 1GB Gigabyte GA-M57SLI-S4 matična ploča Windows 7 Ultimate 32-bit Još da napomenem da bi se to sve vrtilo na rezoluciji od 1680x1050. Dakle, šta mislite, hoće li to biti dosta za GTA 4? P.S. Dali će mi raditi i ostale najnovije igre(tipa COD:MW 2 itd. tj. dali mogu očekivati igranje na pristojnom broju FPS-ova u novim igrama?) Hvala unaprijed na odgovorima! |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Radit će ti sve bez problema. GTA 4 bi se na tom mogao vrtiti na 50 FPSa A MW2 na 100-150
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
A šta mislite kako će se ova konfiguracija nositi sa igrama koje tek dolaze(Dirt 2,Mafia 2 itd.)? Pitam zato jer mislim da su 4 jezgre osiguranje za ubuduće, a i 1GB memorije na grafičkoj nije za odbacit ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imate GTA 4 thread pa tam pišite, a poglede u budućnost tj. kako će ti radii Mafia II itd ti valjda nitko ne može reći. Lock. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|