|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
podloga za mx revolution
evo ovako trenutno imam razerovu exact mat podlogu, koja me je fenomenalno sluzila dok sam ima copperheada, al od kad sam presa na mx revolution, on jednostvano preskace na exact matu, pa me zanima neki savjet koju podlogu da uzmem, cijena nije toliki problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam istu podlogu i miša i nemam problema s preskakanjem - provjeri da ti nije nešto upalo kraj senzora ili da ti je stick na dobrom položaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rasvjetno tijelo
|
pa pretpostavljam da je do podloge s obzirom da na stolu i podlozi vulgaris radi besprijekorno, pa sam nekako logicnim slijedom dosa do zakljucka da je do podloge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
zanima me koja je, od trenutno dostupnih podloga na tržištu najbolja za mx revolution? koje su dobre? jel sharkoon xsurface uistinu dobar za mx revolution s obzirom da dođe svega 20 kn? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Ja koristim Razer Goliathus control i odlična mi je jer se ne troše one teflonske nožice kao na plastičnima, a i prljavština se ne vidi toliko jer se "upije" ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
znaci Razer Goliathus control ne bi bilo losa opcija. Da li ti kad zapinje u radu mx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Znalo mi se desiti da mi miš zapne kad je USB bio uštekan ispod stola na matičnu, no imam dosta periferija uštekanih u USB tako da me ne bi čudilo da je dolazilo do nekih interferencija.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ok... hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja vec duze za MX Revolution koristim cooler master metalnu podlogu sa dva lica, precision i speed fantasticna je, a kosta 15Eura. prije sam imao steelpad 4d i ova je dosta bolja i jeftinija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
iz nekog razloga Logitech misevi slabo rade kad su ustekani u usb direktno u plocu, produzni usb kabel rjesava stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
gledo ja na nabavi...nigdje nema...kao ni hrpe drugih podloga...a sarajevo mi malo daleko :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Trenutno koristim Razer Sphex i stvarno sam odusevljen podlogom. Klizanje po podlozi je odlicno, no valjda manje vise slicno ostalim hard podlogama. Ono sto me najvise odusevljava je sto je podloga tanka kao list papira, imas osjecaj kao da uopce nema podloge na stolu (nema one klasicne izbocine koju sama podloga radi). Onima koji vole velike podloge nebi odgovarala jer je relativno mala (nesto malo manja od Goliathusa standard) http://www.razerzone.com/gaming-mous...es/razer-sphex |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ovako.....ima netko preporuku za neku ok podlogu koju bi mrcvario G5 rev2. Jedini uvjet je da nije "plasticna" te da nije velika kao pola mog radnog stola. ![]() Isto tako kako sam ljen da se moze kupiti u Linksu posto mi je on najblizi. Sluziti ce iskljucivo za igre... LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.047 eXactMat FTW ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
po meni pretvrd, ali to je opet subjektivno. osobno bih preporucio ovu: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.091 imam jednu razerovu goliathus i predobra mi je. na G9, G5, G500. Mx Revolution mi je fantasticno radila (i jos radi na G500)... eXacmat mi nije legao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |