|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Kojim softwareom riješiti miješanje formata pri snimanju?
Pozdrav svima, jako me muči slijedeći problemčić : Imam veći broj albuma u mp3 formatu i želim ih prebaciti u format koji se može reproducirati i na "običnim" CD playerima (koji ne podržavaju mp3). Znam da i WMP i standardni Windows software za snimanje, po defaultu konvertiraju mp3-ce i prže ih u formatu čitljivom za "standardne" CD playere, međutim kada se uz mp3 fajlove stavi i slika covera albuma ili dodatna informacija, rezultat je CD snimljen u mp3 formatu!? ![]() ![]() Ne želim se odreći "informacija" koje idu uz albume, a glazbu želim imati u formatu koji je čitljiv "standardnim"CD playerima. Da li je moguće te dvije muhe ubiti jednim CD-om? Molim Vas pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Krivo si radio... Samo u neri odabereš audio cd opciju, ne nikako audio and data, i nero će snimit klasični cd audio, a od informacija koje idu uz albume na audio cd je moguće zapisati samo cd text - ime izvođača i ime albuma i to je to. I po mogućnosti ne prevelikom brzinom, preporučujem 16x za audio cd, čak i sporije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|