|
![]() |
#1 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Prekidajući zvuk pri reprodukciji nakon zamjene matične
Dakle, mijenjao sam matičnu, stavio sam ovu Gigabyteovu što je upisana pod moj komp - X38-DS5, prije toga je zvuk radio najnormalnije. Promijenio sam matičnu, prije toga sam zbrisao drivere od stare, normalno stavio sve drivere od ove nove, sve je prošlo kako treba, osim što mi sad, užasno iritantno, što god slušao zvuk prekida. Probao sam 3 različita drivera za tu onboard zvučnu i sa svakim driverom problem ostaje. Sad sam trenutno stavio neku pci zvučnu što imam onak u ormaru nek se nađe - Manli CMI 8738, i sa njom je potpuno ista situacija, isto zapinje ko i sa onboard zvučnom. Dakle, ima li neko ko zna šta bi moglo bit jer ovo me izluđuje, a da brišem windowse i instaliram sve ponovo, malo je previše posla jer imam 30ak aplikacija gore.... Btw imam Win7 ultimate 32bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gadget freak
|
Evo već 2 dana sam na pci zvučnoj i stalno isto njesra, zapinje li ga zapinje, dok ostatak konfe radi besprijekorno.... Ima ko kakvu smart preporuku ili savjet.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
gadget freak
|
Nisam, nemam baš trenutno vremena za sjedit pred kompom i igrat se vistom ili xp-om, ali napominjem, sve je radilo najnormalnije prije zamjene ploče, a reinstall os-a nisam radio nakon zamjene, probat ću još 1 zbrisat komplet drivere od ploče i od zvuka pa stavit ponovo, jer zatrzava u nepravilnim intervalima, nije sad ono, svakih 10sec, nego nepravilno, al me već lagano izluđuje, jer trza i na mp3 i na audio cd i pri gledanju nečeg s youtube-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Deinstaliraj drivere, Driver Cleanerom počisti ostatke i onda ponovo instaliraj. Koja je bila stara ploča?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gadget freak
|
Evo da javim da je ovaj problem riješen... Na žalost, najkompliciranijim mogućim rješenjem - reinstalacijom 7ice - pokušao sam sa jedno 10 verzija drivera, što normalnih, što moddanih, svaki put brisano sa driver sweeperom ili cleanerom, ali problem je ostajao svaki put; kako nije bilo druge, a šteta mi je da moji G51 dobivaju takav katastrofalan input, pop... sam jučer i reinstalirao winse i sad sve radi ko saliveno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|