|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
LAN driveri za Win7 (Toshiba A200/A210)
trenutno sam na faxu i htio sam se spojit na mrezu preko kabla sto mi nije uspjelo posto mi win7 ne prepoznaje lan. instalirao sam drivere sa sluzbene stranice i opet nista. dali vama radi LAN na win7? koje drivere ste koristili? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
nikky ni sa tim mi nece ![]() ja sam na ovoj stranici trazio ali mislim da je sve to isto @Old Iggy: trazio sam sada specifikacije laptopa i nisam mogao naci detaljniji opis o zicnoj mrezi, ali imam snimljenu stranicu od prije i pise ovako: Ožičena komunikacija topologija : modem utemeljen na međunarodnom standardu V.92 brzina : prijenos podataka brzinom od 56 kb/s i podataka faks-uređaja brzinom od 14,4 kb/s topologija : Ethernet LAN brzina : 10BASE-T/100BASE-TX na everestu ne prikazuje nista u vezi LANa ![]() trenutno sam zaokupljen sa faxom pa cu sutra provjerit sto se tice biosa nije mi toliko vazno jer sam dobio pass od jednog seminara od kojeg stigne signal u podstresje faxa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Em bua kua, nije to > to. Na toj slici se samo wireless adapter dobro vidi (Intel 4965AGN). Stavi sliku iz Device Manager - a > Network Adapters > selektiraj "drugi" a ne wireless, po mogućnosti sa Device ID. Još provjeri da nisi mrežnu stavio na Disable kako u os - u tako i u BIOS - u. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 25.11.2009. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo sto Everest pokazuje je WLAN, a gornji opis ne sluzi nicemu, osim sto pokazuje da prijenosnik i nije tako mlad. No, bet detalja o opremi tesko mozes naprijed. Vjerojatno je neki Intel adapter u pitanju (iako je i to tesko reci), a na proizvodjackim stranicama mozes naci razne drivere.
![]() |
#8 |
Moderator
|
Onda ti jedino preostaje da pogledaš u BIOS jel mrežna na Enable. Nekako mi je nevjerojatno da tek sad (2 god. poslje) vidiš "fali" mrežna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa bilo je nje dok sam imao xp, ali sam prije koji mjesec stavio win7 i tek mi je sad zatrebao lan. Uvijek idem preko wirelessa. Evo sad cu pogledat pa javim EDIT: evo u biosu sam stavio built-in LAN na enabled i kad startao win instaliralo je ovo dvoje ![]() Pretpostavljam da je jedno od toga LAN jer sad pise i u device manageru i everestu. Hvala vam puno za pomoc. ![]() Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 25.11.2009. u 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ako su instalirani drajveri oni šta ih imaju winsi u sebi dobro je da napraviš update na ove od proizvođača. Za Lan imaš link u #3 postu. Ako su winsi "pokupili" već ove od proizvođača (vidiš po verziji i tko je izdao drajver) onda je stvar rješena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam stavio samo 7icu bez ikakvih drivera jer je sve on nasao,a inace se spajam u domu na mrezu putem kabla i normalno radi
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ja sam isto instalirao w7 i odma mi je radio lan i wlan. bez problema sam se spojio na bilo koju mrezu. mozda si bas sa time sta si instalirao neke drivere onemogucio spajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|