Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.11.2009., 14:39   #1
ante_st
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
adsl i pad konekcije

pozdrav imam specifican problem, u zadnjih par dana mi se dogadja dok surfam normalno da mi pukne veza, ali ne na nacin da se odspoji nego da brandw padne na 0,0 kb i da se iskljci s neta a na 192 mi pise da je normalno spojen (speedtouch), a to vidim najvise po ikoni skypea onda moram pricekat par min i normalno se vrati brzina i sve redi normalno. zasto mi se to dogadja?

komp nedavno format,win xp sp3, nod 32. nista nisan instal sta bi to moglo ometat
ante_st je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2009., 21:04   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Još da si gore napisao malo jasnije. Lap / komp je s routerom spojen preko wireless - a ?
Ako je spoji se žično i provjeri "stanje" > ako tada sve radi ok onda privremeno ugasi wireless na svom routeru, pronađi slobodan wireless kanal ili onaj gdje su susjedi najslabiji, taj otkriveni postavi u rvom routeru i logično upali wireless.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.11.2009., 23:15   #3
jasmina1969
Premium
Moj komp

jasmina1969's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor ante_st Pregled postova
pozdrav imam specifican problem, u zadnjih par dana mi se dogadja dok surfam normalno da mi pukne veza, ali ne na nacin da se odspoji nego da brandw padne na 0,0 kb i da se iskljci s neta a na 192 mi pise da je normalno spojen (speedtouch), a to vidim najvise po ikoni skypea onda moram pricekat par min i normalno se vrati brzina i sve redi normalno. zasto mi se to dogadja?

komp nedavno format,win xp sp3, nod 32. nista nisan instal sta bi to moglo ometat
Meni se to događa zadnjih tri tjedna. Zovi SzK ako imaš živaca za njih. Ja sam danas izgubila volju jer se čujemo svaki dan.
jasmina1969 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno