|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Ofak, jel netko već radio ili barem zna za neki program kojem bi ja recimo dao naredbu ;pokupi sve wordove documente iz tog i tog foldera, daj mi tu listu i mogučnost da ti ja dam broj kopija pojedinih documenata i da mi ga ti fino isprintaš? Znači radi se o klasičnim .doc fajlovima (oko 40 po folderu) koje bi ja trebao isprintavati u određenom broju kopija. Nadam se da stve skužnuli što trebam pa ak netko znade... mislim da se sjećam nekog programa tipa print me all ili tak nešto samo me zanima mogučnost određivanja broje kopija za svaki dokument. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako ti moze pomoc oznaci sve word dokumente u exploreru ili commanderu ili sto vec koristis desni klik pa print i tako onoliko puta koliko kopija trebas ps nadam se da ne trebas nekoliko stotina kopija
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma, rješenje je ok, ako ti treba isti broj svih dokumenata. Međutim, ako ti od nekih treba 1, od nekih 2, od nekih 5-6, onda trebaš klikat po dokumentima. Sori Tor, rješenje ne znam, ali znam da navedeno i nije neko.
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ima prog Print folder koji nudi stvarno dosta toga ali ne mogu određivati broj kopija za svaki fajl posebno. A to je ono što mi treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|