|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() neznam od kud da pocnem, ovako, prije 3 dana laptop mi se poceo smrzavati. radi se o MSI MS 1651, kupljen je prije 2 mj, dovezen iz amerike. 2 mjeseca je radio bezprijekorno, bez ikakvih problema vrtio je sve nove igre, progreme... na njemu je w7 x64 original od pocetka isto bez problema je radilo. temperature su u normalnom stanju bile oko 50 a na 100%load 75-80 stupnjeva (everest stability test). i tako je vladala idila sve do prije 3 dana!! a onda je pocela zaje... nakon podizanja iz sleep-a radio je 1 min i zastekao, nije bilo nikakve reakcije na tipkovnicu mis ili tipku za gasenje. mislio sam da je do sleep moda (rijetko ga stavljam na sleep, ali tada mi je nestalo bat). nakon restartaradio je par minuta (mozilla i outlook) i opet ista prica. nakon toga sam napravio system restore i radio je cijeli dan bez greske (fallout3 i GRID na full detaljima),znaci nije da se pregrijava, te nakon nekog vremena mirovanja je opet zblokao. nakon toga sam formatirao disk i instalirao nove iste w7 x64. instalirao sve drivere i nakon nekog vremena, pogadate, opet ledeno doba ![]() slom zivaca. otvorio sam ga i ocitio i napravio sve sta sam znao. nadam se da netko ima neku ideju sta se dogada i kako to rijesiti!!! neda mi se davati pare za servis ako je mozda neka sitna pogreska. a garanciju imam ALI u americi... ![]() ![]() POMAGAJTE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
dajte neke ideje bar... evo jos informacija. nakon jednog od smrzavanja kompa nakon nekog vremena pojavio se plavi ekran sa porukom da je phisical memory dump (nesta, isam uspio procitati nista osim toga)nakon toga se restartao. kada sam pokrenuo windows memory dignostic i on je zablokirao, stao je na 21%. i sta je isto interesantno, jednom se zamrznuo dok je svirao winamp, nista nije reagiralo a winamp je svirao ali kao da ga je netko usporio... nemam pojma sta se dogada.. HELP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
cini mi se da ram nije riknuo, testirao sam jedan, pa drugi, pa skupa, nije nasao gresku. HDD isto nema gresku, rade sve particije, ne grije se, procesor-i rade normalno... jel moguce da Vipov USB internet stick napravi takvo sranje?? dok sam testirao rame intrernet nije bio upaljen jer se mora pogasiti sve aplikacije i radio je dobro, i onda nakon ustekavanja USBa opet padne sustav. ovo sad vec zvuci kao teorija zavjere ali i kolegi se isto zamrzne komp cim usteka Vipov usb, a pocelo se dogadati isti dan +/-1. neznam sta da radim ili mislim, lud sam vise od ovoga. probat cu pustiti da radi jedan dan bez neta pa cu vidit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vip usb stick stink! Sa tim keksićima imao hrpu problema, na kraju vlasnik zamijenio za drugi tip modema (ubij me ako znam koji). Nikad nisam skužio što mu je, samo znam da sam nakon puno kopanja i mijenjanja drivera u nadi da ga osposobim morao na kraju formatirati PC i sve dignuti iznova. Uz to, na drugom kompu je radio OK, a na onom kompu gdje nije, drugi USB uređaji su radili OK. Kao da baš na toj mašini (chipsetu) neće uredno raditi -- ali nekad i hoće, pa slijedeći restart opet neće. Ukratko, bježi od toga ako ikako možeš.
![]() |
#7 |
Premium
|
bjezao bi ja al nemogu, nemam drugi pristup internetu osim toga. izgleda da je problem ipak u njemu, 2 dana laptop radi bez njega spojen na internet (ne Vipov) i ne smrzava se. trazit cu kao odstetu pcexpress karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
tele 2 mi je skuplji, ovdje dobijem 5 giga za 100 kn preko carneta. @fill: necu traziti USB nego PCEXPRESS karticu. ona bi trebala raditi. i ovaj usb mi je radio 2 mj dobro a onda je poceo njatke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
bio je problem u USB stiku. dobio sam pcexpress karticu za zamejnu. sad sve radi ko zmaj. hvala svima na sugestijama i pomoci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|