Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.11.2009., 07:53   #1
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Memorija za HP 6715s

Kupio sam povoljno ovaj laptop ali bi htio nadograditi memoriju jer vidim da je 1 Gb memorije malo je "usporen" pa me zanima gdje je napovoljnije kupiti memoriju za njega i da ju naravno ugrade,te da li da uzmem sva 4 keksa nova ili može se staviti dodatna 3 uz ovaj serijski ugrađen ne bi htio da se poslije kolju.. I usput zanima me kakvi su se pokazali ovi laptopi moj je star cca. 2 godine sa amd tl-58 procesorom u izuzetno oćuvanom stanju.
ivan_karlovac je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2009., 08:58   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Greška u koracima! U tom laptopu (kao i 90% drugih) imaš samo 2 utora za ram. Pitanje je imaš li 1x1Gb ili 2x512Mb? Ako imaš 2x512Mb, onda moraš oba prodati da bi nadogradio ram. Ako imaš 1x1Gb, dodaj bilo koji keks SO-DIMM DDR2 667Mhz. Čim jeftiniji (npr. Kingmax) jer koljaže s postojećim neće biti.
Oglas

Oglas
Staro 18.11.2009., 23:03   #3
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Opet problemi. Sada sam instalirao win 7 i imam par problema iako ništa ne svijetli u device menageru da nije instalirano ali svejedno nešto se nije instaliralo. Prvo nemogu naći na ATI stranicama za win 7 x64 drivere za integriranu grafičku ATI x1250 koja je u njemu uopće je nema u izboru tj. kao da ne postoji. Drugi problem je nemogu instalirati bluetooth drivere iako sam ih našao na hp stranicama počnu se instalirati i dođe do toga da izbaci prozor u kojem me traži da uključim ili priključim bluetooth a mene zanima a google mi nije pomogao kako da uključim taj bluetooth. Svaka pomoć bi mi bila dobro došla.
Staro 19.11.2009., 08:17   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Grafički driveri:
1. odi na Microsoft Windows Update i pusti neka instalira svoje drivere
ILI
2. skini driver za Vistu imodaj ga pomoću Mobility Moddera

BT
Jesi li siguran da tvoj model ima BT? Možda ima tipku za njega, ali to ne mora značiti da postoji kao hardver.
Staro 19.11.2009., 11:03   #5
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Grafički driveri:
1. odi na Microsoft Windows Update i pusti neka instalira svoje drivere
ILI
2. skini driver za Vistu imodaj ga pomoću Mobility Moddera

BT
Jesi li siguran da tvoj model ima BT? Možda ima tipku za njega, ali to ne mora značiti da postoji kao hardver.

Zašto bi išta bilo jednostavno kada može biti komplicirano naravno ovaj moj laptop nema bluetooth u sebi samo je kabel kojem fali adapterić. Mene sada zanima našao sam bluetooth adapter "Bluetooth: v2.07 rev: OC SPS PN 398393-002 +kabel za spajanje s plocom" pa me zanima da li taj paše na ovaj moj laptop ili gdje bi barem mogao provjeriti da li su kompatibilni. Ovaj adapter je iz isto 6715s ali moj ima amd TL-58 proc a ovaj sa kojega bi kupio ima TL-60.
Staro 19.11.2009., 14:24   #6
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
nema ti veze za procesor. a kod instalacije softwarea, nemoj zaboraviti instalirati HP-ov software, a ne samo drivere jer ti nece dosta toga raditi. software omogucuje da sve radi kako treba(npr. Quick launch buttons, wifi manager, touchpad driver itd.)

inace na partsurferu od hp-a mozes naci partnumber koji bi ti odgovarao za BT.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na