|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Komp poludio nakon instalacije Trend Micro Internet Securitya
pozzzzz za sviju novi sam i izvinjavam se ako sam temu postavio u nepredvidjenu kategoriju ali imam velik problem i molim vas ako mozete da mi pomognete, juce sam instalirao trend micro internet security pro(nije free) sinoc ugasio pc jutros da ga upalim prvo dugo se pali nikad loading setings nikad prestat,kad je se upalio dosao sebi imao sam sta i vidjet sve izmijenjeno desktop plav,20 ikonica nema cak my dokuments nema i ove sto imaju nemozes ih pokrenuti mozillu na run morao ic ovi znakovi srednaj crta donja crta upitnik zagrada ipsilon mi na z,a z ipsilon, srednje crte nemogu naci,ludo a mi nije na istom mjestu i nista od ovih znakova tipa yagrada upitnik itd. na start kad odem nije mi nista isto,control panel mi nije isti,a kad udjem u add or remove ti su programi tamo bar ih nekoliko ima a na desktopu su nestali,u my documetns mi nista nema ni jednog foldera ,cak ni my computer nije na destopu.ev slike nemogu otvorit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Bootaj u safe mode,uninstall što si zadnje instalirao,restart i system restore. Možda pomogne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|