|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Pozdrav Izvinite sto se opet javljam,no opet mi ovaj komp ne da mira naime,prije 2 tjedna,kada sam instalirao novi xp,krenuli su problemi... isprva su bili vezani uz zamrzavanja tijekom rada u windowsima(po 10sekundi) i u 3D,no onda su krenuli i BSOD-ovi te restart je bio nuzna pri tome evo sada mi se zamrzne svakih 30s u winsima i u igrama,a i igrama mi stalno izbacuje .exe errore,bio original ili neoriginal... a prije se to nije dogadjalo... temp.grafe ne prelaze 60C,takodjer ni cpu,rami su valjda ok,ocistio sam sve viruse sa nod 32,jos cu formatirati,ati driver isprobani od 9.6 do 9.10(9.11 beta) i nema rjesenja ne znam sada cu probati nadograditi na windows vistu 32 bit,ne znam da li je to pametno (ne)rjesenje za ovaj problem vidi li tko izlaz iz ovoga?! ![]() ![]() ![]() EDIT:sorry zaboravio sam da mi je maknut signature,pa sam nesvjesno zaboravio napisati trenutnu konfiguraciju EVO:AMD Phenom X3 8450(2.1->2.4ghz) hladjen sa coolermasterom hyper tx2,2x2 GB ddr2 apacer 900mhz,Ati radeon hd 4850 512 mb ddr3 sapphire dual slot fanskink,hitachi 320 gb deskstar,aoc 22" Zadnje izmijenjeno od: blava. 14.11.2009. u 21:53. |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za pocetak pogledaj kakvih errora ima u event viewer (pod system), a onda Hiren's BootCD u ruke pa istestiraj RAM i HDD -> sa alatom od proizvodaca ![]() Zadnje izmijenjeno od: Joke. 14.11.2009. u 22:27. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
pod time valjda mislio sam nisam imao do sada problema nikakvih,nisu clockane niti im je voltaza spustana ili dizata iznad 1.95V ja mislim no kako bilo morati cu odvrtiti memtest ![]() Citiraj:
oke probam... btw.BSOD su bili malo tipa ati nesto tako,onda problemi s i8042prt.sys sto upucuje na PS2 utor,tj.naznake na nekakve probleme s doticnim ugl.pocne zamrzavanje,javi se neki pistajuci zvuk kao da se zblesirao sav komp i onda opet normalno i opet to i tak u nedogled... http://rapidshare.com/files/30727500...erori.txt.html |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Problem rijesen nadogradnjom xp na vistu!molim lock! |
![]() |
|
|
Oglas