|
![]() |
#1 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Update! http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195 Pitam se da li je onih 30-ak Abitovih ploca sto ih je nedavno HGspot imao na aukciji imalo tih problema?
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imao BH7 (Made by ovrclockers to overclockers! - slogan). Imala je Rubycon kondenzatore koji su jedni od najboljih na svijetu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
Valja kondenzatore hladiti kada overclociraš. Griju se ko šašavi, što je i razumljivo. Tako su na mom stroju negdje oko 60 bez hlađenja. Kada ih hladim, na sasvim ugodnih 38-45. Upotrebljena metoda senzora i metoda prsta. Mislim da su Rubicon na svakoj Abit ploči.
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Onda su sve imale Rubicon, a sad nemaju sve. Mislim da moja MAXica nema, ali nisam siguran
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
![]() Baš sam gledao ovu AN7 koju sam dovukao od Tora-par kondića je ok, ostali li-la...na mojoj staroj DFI KT400 su bili SVI Rubycon kondići. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
RAK, ABIT nije više ono što je bio. Evo usporedbe radi moja stara nF7-S nije htjela preko 227FSB al je bila stabilna tek na 223, OvaDFI infinity ima max koji sma postigao 265jasno nestabilno 260FSB je još nekak o stabilna dok je na 250FSB stabilna. VDD napon je 1,7V kao i na Abitici. Rzalika u stabilnosti napona je ogromna Abit je imao jako klimave napone dok DFi ima stabilne napone. Problem Abita je maspvna proizvodnja i stara slava.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
![]() Nema rubia na ABITU već poodavno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Tuzba protiv Abita zbog losih kondenzatora
Citiraj:
![]() Na svu sreću došla je nova platforma-malo zahtijevnija. Pa sad hoće-neće moraju stavljati malo bolje komponente. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Abit IC7, NF7 i AN7. To mi je oko stola. I sve imaju Rubycon. I svi su kondići Rubycon. Opet su meni uvalili nešto krivo. Dobro, gdje vi kupujete te ploče? U Pevecu? Stara slava ili ne, sve to jako dobro radi. I radi na kojekakvim frekvencijama. I naponi su full stabilni i... Opet ćete me optužiti za koješta. Briga me. Kupujte i Matsonica ako vas je baš volja.
![]() |
#12 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A to, budem kupovao zbog toga Matsonica...je moš mislit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |