|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Siemens Gigaset SE555 svakodnevno oko 20 h izgubi vezu
Pozdrav. Ima li netko ideju zašto mi modem izgubi konekciju na internet svaki dan oko 20 sati? Wireless radi bez problema no nema interneta?Nakon restarta(iskopčam ga sa napajanja) proradi i tako već tjedan dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni se ista stvar događa, ali ne u redovitim intervalima. Nekad zna proć tjedan dana, nekad manje, nekad više. Flashao sam ga na stariji firmware i radio je dobro neko vrijeme, i sad opet. Prikaže mi "no internet connection", ali je komp spojen na njega sve dok ne odem na disconnect. Nakon tog slijedi "unable to connect" i moram ga ugasit i opet upalit. Već postaje iritantno. Sad slijedi "connect on demand" jer možda "always on" radi probleme
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N00B
|
Citiraj:
Koji je FW unutra, t-com ili origigi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni isto, naveče poludi, ADSL lampica počne blinkat i baci mi no interenet connect poslije toga, i tek nakon xyz restarata proradi, ponekad na 10 minuta ponekad na 15 sati... :/ Meni više pomogne "always on", ali onak koji k, odkud sad takav globalni problem odjednom svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
FW je orginal,1.3,a ovu opciju automatically restart svako 24h nisam primjetio? danas je opet zablokirao u 19:15 ali proradio sam nakon 5 min. Zvao sam T-com i pitam jel znaju u čemu je problem ,a lik kaže probajt restrirati modem,mislim ![]() pa to znam i sam... uglavnom sve postavke su mi na default,"always on" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Pogledaj ove temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120875 .. Slicni problemi su ti bili da se uredaj zblesi "ne zna gdje je" i onda nakon gasenja i cekanja da se ohladi bi proradio.. Uglavnom kad se napravila ova modifikacija uredaj je radio uredno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve slike su sve tu, probaj refresh. Pročitaj cijelu temu pa ćeš shvatit, ukratko ovisi o reviziji uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma pročito sam ja to detaljno, samo neke stvari jednostavno nemogu shvatiti pošto to nije baš moje područje, iako voljan sam učit i volim elektroniku i ine stvari. ![]() Btw. neke slike oće otvoriti neke neće (one koje su na pcehostili bile uploadane). Dakle, moguće je da moj ima ili nema taj kodnić gore, a čemu on zapravo služi? Da li se mogu žice od venta samo zamotat fizički oko nogica kondića da bi to radilo ili treba baš lemit (nemam lemilicu)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Neznam,znate da T-Com mjenja IP svaka 24 sata? ja sam stavio da to bude u 5 ujutro jer mi tako odgovara..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@Matth€w Sad neznam jesi li pitao za SE555 ili SE515? Ako pitaš za SE555 onda se vide potrebne slike, a ako tražiš info za SE515 onda pingaj Srky - ja da obnovi slike. Nebitno sad ćemu kondić služi, nađi frenda sa iskustvom ili nekog servisera i prezentiraj mu info iz onog thread - a. Ne računajući vrijeme za "fizikalu" treba mu 5 min vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma SE 555 je u pitanju... Ok, budem se ja već snašao nekako... @trobule - pa normalno da znamo da se IP reseta svakih 24 sata ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|