|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Kako aktivirati Windows XP Home OEM?
Eo prije godinu dana sam kupio windows XP OEM, sudeci da nisam gledao kad sam kupovao(eto my bad) kupio idemio reč jednokratni windows, to s onim validateom,koj se validate kad se win snimi itd, te se preko neta upise taj validate kod, i to je to.. sad me zanima dali je netko kontaktirao MS te ih pitao za novi key, jel sudeci da sam ja vec pobrisao taj win(bilo je must) volio bih užicat njih novi key, jel kad vec imam original windows koj nema validatea je malo glupo? ima li ko kakvi e-mail adresu na koju ihg se može kontakitrat vezi toga? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ha, molim, što? OEM Windowsi imaju neka ograničenja, oni su za računalo na koje naljepiš naljepnicu. Na njega ga možeš instalirati naravno više puta. Imam doma OEM windowse xp home (standalone) i OEM windowse xp pro (došli s računalom) i oba sam reinstalirao više puta i aktivirao preko interneta... Daj opiši malo bolje problem, što si ti to kupio i što ti to nedostaje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
kupio sam nove posebno orignial windowse zanči nisu došli s kompjuterom.. Windows Xp Home Edition..OEM naravno na nijma piše tj na papiru for distribution anly with a new pc. koliko znam oni dolaze s Validate keyom koji se aktiviraju prilikom konekcije na net,se upiše taj key, znači nije cd key koj se upiše za vrijeme instalacije. sad koliko znam taj key je jednokratan,pa me zanima ako bi mogao kontaktirati ms ili šta da radim? sudeči da sam formatiro windowse i sad radim na ..(pira...) nadam se da sam dobro opisao sudeči da radim trenutno 3 stvari odjednom pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Slusaj, ne postoje nikakvi "keyevi" osim instalacijskog. Instaliraj windowse i kreni na aktivaciju preko neta. Ako ti prodje, sve je ok, ili ces morat zvat Microsoft pa rucno aktivirat po njihovim uputama.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ma kažem znam za aktivaciju putem instalacije i aktivaciju putem interneta-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ok budem, btw nije ista konfa, al obe konfe su moje pa eto.. hvala na brzim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
1 Windows (XP) OEM = 1 računalo Ako nije trenutno taj tvoj windows nigdje instaliran/aktiviran onda probaj, možda prođe. Ako je aktiviran na drugom računalu onda ne možeš ponovno aktivirati na drugo. Daj piši malo pismenije, pa ništa te se ne razumije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako odbije aktivaciju preko neta, onda se ide na zvanje besplatnog broja i aktiviranje preko telefona. Platis 800kn u ono vrijeme i dobijes trial software, to me je toliko raspizdilo svojevremeno sa tim XP Home sto sam ih imao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|