|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
"biblija" X4 i CS4
ovako zanima me dali ima negdje kod nas "biblija" knjiga o apsolutno cijelom CorelDraw-u X4 i CS4, kad bi bilo moguce uzeo bi i posebno znaci Ilustraotr, indesign i Photoshop, ostalo kolko tolko, no puno vazniji su mi CS4 ako netko zna di ima molio bih da mi javi ![]()
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Neznam dal' bas mora bit knjiga, ali po mom iskustvu, video tutoriali o kompletnom CS4 su barem 5 puta bolji od knjiga. Probao sam citat brdo toga, al' po mojem misljenju, to je brdo sranja. Kod video tutoriala sve vidis u praksi, primjeri, teorija, sve je tu. Photoshop Top Secret, Total training i Lynda guideovi = zakon. Sad dal' ih ima kod nas kupit, ako nema u Algoritmu, onda neznam. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Imaš na netu ko blata knjiga. Ako ti se neka sviđa, naruči preko algoritma. Što se tiče literature na HR. To nikad ne gledam pa sorry. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ma nama je bio problem profesori neznaju objasniti i rekli da ce nabaviti "biblije" na hrvatskom i nigdje za naci nakraju su negdje kupili na sprskom jeziku, ja imam kod kuce na eng s neta, ali nemam namjere svakom na informatici pokazivati sto stvari imaju sada photoshop cs 3 i corel 11 pa nek citaju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|