|
![]() |
#1 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() znaci kako kaze naslov ukratko a sad cu vam i opsirno objasniti sta je i kako je. Znači danas sam dobio nove windoze i prva liga vo no krenem s instalacijom dode do onog dijela kada se odabire di se trebaju instalirati, odaberem particiju d: (na kojima su bili stari windozi) formatiram odma tamo i krenem na toj istoj (d ![]() on je nestao bestraga i sad nemogu nista. idem probat pogledat kako sta sad on nista. nemogu doc do diska. sjetim se idem vidit dali cu moc nac taj disk (na kojem mi je sve ) stavim i opet krenem sa instalacijom dodem samo do tog prozorcica gdje se odabire particija za gdje ce se instalati windowsi i tamo vidi cuda stari c particija jos uvijek onde i sve na njoj jos uvijek kao sta je i bilo a na d mi govori da su windowsi(tamo kad se odabire instalacija windowsa) ajde mi molim vas pomozite da dodem nekako do te particije na kojoj mi je fakticki sve. kako da je vratim nazad da mi se pojavi ponovo dali netko zna? hvala unaprijed EDIT: evo sada sam otkrio da kada je zelim aktivirati tj kad upalim taj aktivator da napravi svoje pokaze se taj disk i mogu na njega i sve je jos uvijek na njemu kako je i prije bilo ali kada on zavrsi s poslom zatrazi restart i pokrenem opet my computer opet se makne i kad restartam kompjuter nije vise tamo ta particija ![]() ![]() EDIT: rijeseno na nacin da sam otvorio my computer i u desnoj strani kliknuo desni klik na my computer otvorio manage tamo sam isao na storage i pogledo sve diskove. svi su bili tamo samo jedan nije bio oznacen sa slovom. kliknuo na taj pravokutnik desni klik dao mu slovo i sad radiiii ![]()
za to treba imat muda prijatelju, za to treba imat muda Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 14.11.2009. u 22:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|