|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Danas nakon sto sam skinio Thermalright vise mi se grafa nece upalit. Stavio sam najnormalnije drugi vent na cpu, spojio grafu i ona se upali, vrti vent onako na "mahove" i svijetli srednja lampica na njoj. Grafa nije bila ni OC ni nista....sve na default, niti je bilo sta na njoj dirano. Zna netko sta bi mogao biti problem? Sve je naravno spojeno kako treba. Cak sam je probao piknit u drugi utor za grafu no ista stvar.....vrti vent, monitor se ne pali i vent vrti na "mahove"....zavrti pa malo stanei i tako stalno. Nista ne pisti, ni nista....samo srednje svijetlo svijetli na grafi....prvo se upale sva svjetla na njoj i onda ostane svijetliti samo to srednje. TNX na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ubodi drugu grafu da eliminiraš kvar iste jer se možda radi o tome da si shebao proc dok si skidao TR. Osim toga, potraži što znači da upaljena LEDica na grafi jer sigurno nije tamo bezveze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
E crni nino, što učini? ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Hmmm....CCMOS sam napravio. Srednja znaci da se grafa grije!? Nije bilo nikoga silenja ili necega da bih nesto shebao. Pa da je vrisnio mislim da se ne bi grafa tako ponasala. Uz to nemam nikakvu rezervnu grafu.....jedino neku agp.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Eh....izgleda da je bio problem u memoriji. Na jednom keksu je bilo nesto izgleda....jer kada sam jednoga ostavio onda je sve proradilo. Nakon toga sam sve pobrisao detaljno na memoriji i piknio jednu po jednu nazad i palio kantu sa svakom posebno da vidim dali je sve ok. Izgleda da je sve ok sada, samo cu ipak vrtiti prime95 cijeli dan za svaki slucaj. Valjda ce ova Corsair voda to moci ohladit! ![]() Javim sta se desava.... ![]() EDIT: Definitivno problem bio u memoriji tj. moguce da se neka prasina ili nesto uhvatilo na memu pa sam tako sve stavio u utor....nemam pojma, ali znam da je problem bio u memi. Sada sve sljaka. Uskoro nove slike kante sa vodenim. ![]() Moze lokot i TNX ekipa!
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.11.2009. u 14:10. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|