|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
HITNO!! Ključ za Thermaltake Kandalf
Poz... Neznam dali je ovo odgovarajući dio foruma za ovakvo nesto al nisam znao di drugdije ovo strpati. Treba mi ključ za navedeno kućiste jer sam svoje, sva tri u kompletu izgubio, vijerojatno otisla u smece sa cijelom pripadajucom ambalazom. Sada dali mi netko oce prodati jedan kljuc ili posuditi svejedno samo bi molio da ako se netko nade da mi se javi.. Relacija Novigrad - Zagreb ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
a koja je fora kljuca ako su svi isti? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
freak
|
A neces sada ako ti je npr. stara( ![]() ![]() ![]() @Tefek,ne znam...Probaj otici u neki servis,mozda netko ima ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() mislav; tu nemam vise sanse jedino ovako preko neta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
eeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pa odi u trgovinu gdje su ubo kuciste i plati za jedan kljucic...hehehe...a sta drugo. ![]() Ako nista drugo probaj staviti oglas na trznicu ili na newse.... Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
dok se ne snađeš sa novim ključem... ne zaboravi da se može sve prespajati, ako ti se nešto ištekalo, bilo od venta pa do sata kabela... a bez otvaranja se iz kandalfa može izvaditi i grafa kao i cpu, kroz prednju stranu (probao na svome pa znam, jer mi nije bila jasna svrha tog ključa ako se sve to izvadi sprijeda?!? dakle ne služi baš svojoj svrsi kada ti netko mazne grafu u doslovce 30 sek ako si na nekom lanu i odeš 20m od kompa, jer nema ni šarafe iza koji ju drže fixno, isto je mehanizam bez alata) a mogla bi i mbo možda van da sa malim odvijačem odšarafiš njene šarafe... jer se CIJELA prednja strana sastoji od onih filtera za usis, i oni se svi izvade BEZ alata prema van, i jednostavno imaš otvoren case. eto pa si pomozi tako dok ne nađeš ključ, a na PM sam ti poslao kontakt od člana koji je uzeo mog kandalfa, on je pored Rijeke, ti u Istri, nije to daleko, pa ga pitaj, možda da ti poštom ili busom pošalje ključ, dogovorite se nešto....
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Odi u dućan koji ima to kučište i daj trgovcima svoju osobnu ili za pivu nek ti daju 1 ključ na 20 minuta dok ti odes i napravis kopiju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
http://corbis.hr/img/repository/2007...sb_144-v-i.jpg ključ za sve brave, isprobano |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja imam, PMaj me.
|
|
Oglas
|