|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dodjela Audio Izlaza aplikacijama
Ne znam kako bih nazvao temu, ali zanima me dali postoji neki program ili registry kako namjestiti, odnosno konfigurirati (pošto imam 2 zvučne kartice) aplikacije da koriste određenu zvučnu karticu. Primjer: Counter Strike Source - Realtek PES10 - XFi BSplayer - Xfi Zoomplayer - Xfi Winamp - Xfi Firefox, IE, Opera - Xfi TeamFortress2 - Realtek Portal - Xfi Pošto koristim za najviše aplikacija Xfi, onda se podrazumijeva da je on u Winsima default audio device, ali kako podesiti da za ovih nekoliko aplikacija ne moram ići u Audio Settings i mijenjati default audio device?! Radi se o Win7 x64. Hvala
![]() |
#2 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
neznam hoću li ti puno pomoći... Link1 ->negdje oko sredine čovjek objasni kako je na jednu spojio valjda sve, a druga mu služi za WMP...tako nekako Link2 ->usb rješenje s pomoću virtual machinea koliko sam nabrzinu proletio ali portal...pretpostavljam da je to ona running with scissors igra? hahahah...legendarna igra...baš onako izljevi bijesa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Još nisam skužio kako :-) Nisam skidao onaj program, jer je trial...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mozda ti ovo pomogne. Ja imam Realtekicu, usb sluske koje se ponasaju kao zvucna, ATI hd zvuk U vecini programa imas za odabrati izvor zvuka. Tako da trenutno imam podeseno da su mi w7 na sluskama, XBMC media centar na realtek spDIF-u, a KMplayer je na ATI HD-u tj na tv-u mi je zvuk, winamp na sluskama itd Za w7: Control Panel/sound/playback pa odaberes koju hoces (setas default playback device), ili kroz tray desni klik na ikonu zvucnika/playback devices... ... a drugu podesavas kroz pojedine programe, velika vecina podrzava odabir alternativnog izvora
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|