|
![]() |
#1 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
92mm FAN PWM
Trebao bih ventilator 92mm sa PWM kontrolom, a ne znam gdje ga u Zagrebu kupiti... Ako se ne može kupiti, jel se bar negdje može naručiti u neku trgovinu u Zagrebu?? zamijenio bi ovoga na Hyperu TX2 jer je ovaj ipak preglasan, tj. radi konstantno na 1800rpm. Svaki prijedlog dobrodosao, hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tha pilot
|
Zar nitko ne zna gdje bi mogao kupiti takav vent?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sami željeni vent ćeš teško naći jer je 92x92 PWM rijetkost. Nabava.net ga pronalazi na CPU hladnjacima od Xilence - a, pa ako ti nije skupo kupiš cijeli hladnjak i premjestiš sami ventilator. Primjeri 1, 2 Obrati pažnju na učvršćenje , nije isto kao kod ovih "kockastih". Sami vent je varijanta ovog, i Cooler Master ima svoju 92 mm PWM verziju. Pri zamjeni obavezno usporedi kapacitet "propuha" (CFM) kako nebi bilo nismo znali poslje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://cgi.ebay.co.uk/CoolerMaster-R...item5ad190934f ili jos bolje ovo... http://cgi.ebay.co.uk/Akasa-AK-FN052...item45ed469bf9 Nije u HR, ali dodje za 4-5 dana iz UK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tha pilot
|
Protok zraka serijskog je 41.76 CFM, ali na 1800rpm, od ovih CPU hladnjaka od Xilence-a mi se neda prepravljat ventilator da bih ga mogao normalno zaserafiti na nosac...Tako da mi to otpada... Ovi sa Ebaya CM i Akasa su OK, pogotovo Akasa i jos za 50kn bez postarine, ne kupujem nista sa ebaya (nista sa interneta uopce) tako da bi mi to bio veliki problem... Inace mi se jako svidio http://www.arctic-cooling.com/catalo..._47_65&mID=341 , naravno najvise cijena (ali opet ga nema nigdje u ZG) Je li ima uopce uvoznik za AC u ZG, pa da posaljem mail ako bi se moglo tako nesto nabaviti i kroz koje vrijeme, ako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bemu miša, teško poklikat na njihovim stranicama i dobit rezultat > Links d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
fala dizel mozda imas jos neku preporuku za obicne ili ce bit dobri i ovi AC.ovi gore ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam ti tocno, ali AC su mi bili jedni od losijh ventilatora, a imao sam ih podosta. Dodouse ne ovih sad novih, ali do prije par godina sam ih imao sigurno 10-15 i nijedan nije bio bogzna sto. Ako ciljas na tisinu, onda svakako razmotri Sharkoon 120mm "S" seriju. Mislim da tise ne-LED ventove neces naci za tu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
e punooo falaaa na pomoci taman za vikenda da se malo pozabavim sa time.. ciljam na tisinu jer imam samo 4x120mm u kompu i ostalo na grafi i napajanju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|