|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Spajanje nekoliko instalacijskih CD-a u jedan DVD
Mozda se i nisam bas najbolje izrazio u naslovu, ali valjda cu na primjeru to bolje izvesti ![]() Dakle, imam orginal igru Baldurs Gate na 5 (ili 6) CD-a, od kojih je svaki instalacijski. I sad, posto mi je "srcu draga", htio bih sacuvati te CD-e i kompletnu instalaciju prebaciti na 1 DVD, koji bi takodjer bio instalacijski (znaci ne samo napraviti image ovih CD-a i sprzit ih na DVD). Nesto kao sigurnosna kopija. Recimo. Ima li tko takvih iskustava i ak ima, s cime ste to radili? Jer uz nju, imam jos par igara tipa RTW i Shogun TW koje bi takodjer na taj nacin sacuvao, a sebi olaksao buduce instaliranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo moraš analizirat tih 5 - 6 cd - ova: - vidit jel imaju "zaštitu" - jel auto-run install modul u svima isti - jel se preklapa sadržaj (ista imena file - ova) - . . . Najbrže rješenje u Nero napravi Data DVD i svaki cd "kopiraj" u svoj folder (recimo cd1, cd2, . . .). Metoda nemora funkcionirat (mislim na kasniji install) ako postoje zaštite i šta install proceduri moraš vjerojatno "pokazati" (Browse) gdje su fajlovi (gore napravljeni folderi). Ima još varijanti ali rekoh prvo treba analizirat sadržaj cd - ova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napravi od svakog cd-a iso file i prebaci sve te iso-e na 1 dvd. Uz Alcochol će instalacija ići bez problema jer će na kraju svakog cd-a pitati da staviš slijedeći, a ti ćeš jednostavno unmountati postojeći i mountati slijedeći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|