|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Preporuka laptopa do 3600 kn
Dakle, kao sto naslov kaze.. treba mi laptop do 3,6k kuna. glavni uvijet je da ima garanciju barem dvije godine (ako se to moze naci). Znam da cete sada odma reci da se moze produziti garancija tako sto se nadoplati (valda oko 300 kn), ali produljenjem garancije se raspolozivi iznos smanjuje na 3300 kn. Dakle dajte mi neke ideje koji laptop da uzmem.. polovno nece ici.. Ja sam malo gledao po trgovinama, nasao sam par zanimljivih, sada me zanima sto vi preporucujete jer nebih zelio vidjeti neku glupost. Laptop nije za mene, ali ce uglavnom sluziti za internet, radu u officeu (recimo fakultet), te igranje igrica. Sto se ove zadnje stavke tice, nije bitno da se moze pokrenuti neka najnovija igrica, nego igrice tipa heroes of might and magic 5.. i to nemora biti detalji na max. Unaprijed hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jedino što zadovoljava sve kriterije je ova Toshiba. Grafička nije sjajna, ali bit će dovoljna za navedeno, nije baš ni toliko smeće kako je neki opisuju. Jedina alternativa koja mi pada na pamet je HP 615s + nadoplata garancije, izađe otprilike ista cijena, ali je Toshiba mnoogo kvalitetnija. Gledano po proizvođačima, HP, Acer i Lenovo prekriži jer ne daju više od jedne godine garancije, Dell daje ali je cijena puno preko limita, Asus samo na nekim modelima, Toshiba na svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam Fujitsu Siemens Amilo Li2735 i radi extra, kupljen je za cca 3300kn, garancija je doduse godinu dana, ali laptop je vrlo kvalitetan i pouzdan. Jedino je - sto ima slabu grafulju, pa ako radis u Photoshopu treba 2-5 sec da izvrsi neki 3D filter,...osim toga imam samo rijeci hvale. Vise info na google pronađi.
![]() |
#4 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Imam i ja u posjedu jednog fujitsu siemensa.. jako je losa kvaliteta izrade, i znao me vise nego jednom nazivcirati, da mi je doslo da ga razbijem, tako da nista od toga.. isto tako iam i hp, recimo da ima dosta problema sa ventilatorom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Kod HP-a sam na jednoj seriji vidio da zvucnici "odumru" nakon isteka garancije.
![]() |
![]() |
|
|