Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.11.2009., 22:17   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
LCD TV umjesto monitora

pozzz

pitanje vezano uz ovaj problem imam Samsung LCD TV od 66cm(26") LE26A336J1, trebao bi ici novi komp koji jos nije kupljen pa sad neznam koja grafa jel bude GeForce GTS 250 ili neka druga u tom rangu, e sad dali ce moci ici preko kabla HDMI u TV kao:

HDMI-HDMI ili DVI-HDMI

i kakva ce to biti slika za net (oce li se vidjeti slova), gaming i filmovi jer se radi o rezoluciji 1366*768, oce li biti mutno, zrnato, i tomu slicno bio bi udaljen od TV nekih 1m-1.5m za tih 66cm, kako ce se odraziti rezolucija koja ce to biti za gaming, net, filmovi jel ce trebati ici neka druga rezolucija ili kako se to izvede

TV
http://www.respectum-solum.hr/Proizv...9-7ae105933f88

ako imate kakvu preporuku recite, a treba ce mi i zvuk ici na TV da sad nekupujem bezveze druge zvucnike, kad su i ovi ok, koji bi kabel trebo ic
DANCI je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 22:06   #2
DANCI
Premium
Moj komp

pa kak nitko nis nedogovara ?

jel mozete bar mi reci dal, ako Nvidia GTS 250 posjeduje HDMI ocu li moci prestekati na LCD TV samo preko HDMI kabla kao HDMI-HDMI da imam sliku na TV ili cu ipak morati ici preko kabla DVI-HDMI da sljaka otprve bez posebno podesavanja da imam izlaz kao na monitoru jer necu moc imati monitor pored TV ?

hvala
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.11.2009., 20:52   #3
DANCI
Premium
Moj komp

"hvala lijepa svima na odgovorima !"

uglavnom dobio sam na sva pitanja, odgovore na drugom forumu, na LCD TV je prosljakalo preko HDMI slika i zvuk S/PDIF prespojen kablom izmedu maticne i graficke, slika odlicna jos povecao fontove u wind XP sve se da citati na 1.5m kako je u mojem slucaju sa 66cm reza 1366*768 odnosno 1360*768, video i gaming presavrsena kvaliteta
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno