|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
pomoć pr izboru miša....
Evo ako može bilokakav savjet o izboru između ovih miševa.... 1. Logitech V450 Nano 2. Logitech LX8 3. Logitech V470 4. Razer pro click mobile Prva dva su Wireless a druga dva su Bluetooth... Eto ako može koji savjet ![]()
Tržnica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 26.11.2009. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Jedna riječ: Nano. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
Jedna riječ: fatalan. ![]() Edit: A sad za ozbiljno. ![]() Nisam imao boljeg "malog" miša. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
@ shockre, ali mislim da ovaj mis koji sam gore napisao nije VX nano, nego V450 Nano... @Nybelung da li ti misliš na ovaj nano što sam ga ja naveo gore ili isto taj VX ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() Ovo čudo nabavi: Logitech V450 Nano Cordless. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ok hvala na svajetima. Sad me zanima vidim da na njihovoj stranici ima samo drivera za vistu... pa me zanima hoće li mi raditi na win 7??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Naravno, očekujem da se jave pro gaymeri koji će izmislit nekakvo kašnjenje, lag, ovo i ono, ali imam taj miš od kad je izašao i tvrdim da nema nikakvih problema u igrama. Bar ih ja nisam skužio do sad.
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
zasto bi dao 600-700kn za mis i vuko ga po stolu ko seljak? zato jer je opticki/laserski? kad vec kupujes takav mis, kupi i podlogu. npr steelseries qck, jedna od najboljih, a kosta <100kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa zato služe kojekakve podloge kojih ima po različitim cjenama i prilagođene svim potrebama korisnika kao i financ. mogučnostima.Kupiti glodavca za 300+ krznaša nebi trebalo biti problema dati cca 100kn za podlogu glede boljeg i fluidnieg igranja i naravno zaštitu nožica glede trošenja istih.U stvarnom nedostatku krznatih životinjica ![]() http://www.links.hr/index.php?option...ategorija=1018 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ja sam nakon g5 i g9 uzeo mx revolution i mogu reci da je drugaciji osjecaj pri igranju. ne bih tio pripisivao lag-u vec je nekako drugaciji osjecaj prilikom igranja ali i rada u windowsima s wireless misom. moze biti do oblika misa koji malo drugaciji ali opet... S misom se moze igrati bez problema FPS, no za "picajzlaste" geymere ipak preporucam zicani mis ![]() Najbolje bi bilo da svako tko zeli preci na bezzicnog misa isproba mis prije kupnje kod prijatelja ili poznanika i onda odluci zeli li kupiti bezzicni ili ostati na zicnom. Jer ako vec daje cca 700 kn za revolutiona, za te novce moze uzeti g500 ili G9x... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam već podlogu Razer Mantis Speed ( MX518 gotovo 5g. i polako ispušta dušu nakon gejmanja CS-a i TF2 ) Opčenito sam mislio nabaviti možda polovnog kad uleti prilika pa zato pripremim zamjenu nožica. ![]() U Technomaxu sam primjetio G9 i G500 bez podloga ( dolaze bar tisuću ljudi i potpuno razvale tipke , kotačiće i nožice ) . Zato sam si umislio da nabavim zamjensku nožicu za kasnije. Naravno da nisam seljak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imao sam MX Revolution i jos uvijek imam G5 rev. 2. Mozete me zvati picajzlom ili kako kod, nisam nikav tzv. "pro gamer" (btw sta to kod nas uopce znaci!?!) no daleko mi je bolje bilo igrati uvijek sa G5 rev2. Kako sam imao oba misa te sam malo igrao sa jednim pa malo sa drugim.....ipak mi je daleko bolje bilo igrati sa G5. Mozda mi mis jednostavno nije "legao", ali kako god.....bolje mi je igrati sa G5. LP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
debeli oklopni pacov
|
Citiraj:
![]() Al jbga, ako čovjeku nije ugodno nek kupi žičanog.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ok, ajde ti onda obrazlozi zasto je "isto" igrati FPS-ove sa Mx revolution i sa G5. Ja sam ih imao, Win32 ih je imao, i kao sto vidis i ja i on ti govorimo da nije isto, da je za igre nama bolji G5. Zasto je to "u glavi"? Nije problem u novcima jer je Mx Rvolution skupllji od G5, Mx ima vise tipki, po meni cak iljepse izgleda, no za igranje je bolji po meni G5. Totalno subjektivna ocjena, iz vlastitog iskustva. Sad kao sto sam gore i napisao, svakome bih preporucio da prije kupnje isprobaju wireless mis koji zele kupiti i da onda daju svoju subjektivnu ocjenu i nek odluce sto ce kupiti, jer slusanje mene ili tebe im nece garantirati da ce napraviti najbolji izbor za sebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
debeli oklopni pacov
|
Ja ti igram samo COD2 i COD4. Rasturam u obje igrice sa V450Nano kojeg sam gore i preporučio. Nikakvog "laga", "delaya" (ili čega već ne) NEMA.. A lakše je igrat nego sa žičnim jer mi ne smeta ona glupa žica koja se povlači po stolu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad, reci mi jel se spajas na "javnu kucu"? i pod kojim nickom? ajde se spoji, igra se HC, sve je dopusteno, ja sam ti pod nickom "CTN Alen". Pa da vidim kako rasturas s Nanom ![]() Inace od gore navedenih miseva bih i ja preporucio Nano, ako su samo ovi misevi u izboru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
debeli oklopni pacov
|
Nisam nikad igrao u "javnoj kuci" al ako je sve dopusteno neću nikad ni zaigrati.. Igrao sam na svemu i svačemu.. Ako bi morao igrat na žičanom onda bi uzeo MX518 ili G500, oba su ok. I ne kažem da žičani ne valja već tvrdim da bežični valja! A kako ne smeta žica? ![]() Da te podsjetim, sam si rekao da ti bežični miš ne laga, već imaš "nekako drugačiji osjećaj".. aka nije loš miš već je do tebe (sve je u glavi).. I nemoj mi valjat te "ja imam G9 ja sam pro" baze.. Pro gaymer sjedi u kutu sa kutijom cigara, pivom i mišom od 20kn kojem je već 3 puta krpio kabel.. I jede djecu sa miševima od 100eura za doručak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
na valjam ti nikakve baze i tak me briga koji mis ti koristis ali mi nemoj "valjati baze" da je isto igrati sa Razer DA i sa VX nano jer NIJE. O pro gaymerima i njihovom jelovniku ne bih govorio, ali ako im je tako lijepo nek uzivaju.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Slažem se s Alenom. Drugačiji je osjećaj između bežičnih i žičanih miševa. Probao sam na "sličnim miševima", na istim postavkama igrati i raditi. Ti miševi su bili g7 i mx518. Igra: cod4. G7 je ok miš, ali mi se sve nekako usporenije činilo naspram mx518. Pod tim ne mislim na povremena trzanja, već razvučeniji pokreti itd. Treba naglasiti da tu i nožice igraju veliku ulogu, pošto različite nožice daju različit osjećaj koji mi obično pripisujemo laseru/optici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Sa jedne strane imaš žicu od miša do kompa. sa druge strane imaš bežičnu vezu između miša i kompa. ne treba imati doktorat da se zna koja će solucija više lagati. Sada, koliko je taj lag primjetan ovisi od miša do miša, odnosno od igrača do igrača. Isto tako je ovisan i o ostalim stvarima kao što je lag monitora i internet veze. Ono što bi ja htio vidjeti su konkretne brojke koliko laga. Sam lag miša ne vjerujem iz iskustva da je ogroman, ali isto tako vjerujem da kad se zbroji zajedno sa svim ostalim da onda već to poprima drugu dimenziju. Isto tako, kaj god netko rekao, žičani mišonja + CRT su bog i batina gejmanja. Da, istina je da će neki totalni luđak koji igra 8 sati dnevno neki FPS na netu oderati sa mišem od 30 kuna nekog sa G9 koji igra možda sat, dva dnevno. Ali je isto tako istina da kad bi igrao sam protiv sebe da bi mu G9 (kad se već spominje) olakšao posao i dao onaj mali edge. Sad, da li je većina ti gejmerskih isprda overkill za većinu populacije. Da, jesu, ali to nije komentar kvalitete tih proizvode, već neupućenosti kupca. Don`t blame the product, blame the user. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|