Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.11.2009., 18:48   #1
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Facebook problem (phishing)

Cura je preko chata na Facebooku dobila link od prijateljice na "novi" Facebook. Otišla je na to, stranica je izgledala isto kao FB login stranica no nakon pokušaja logiranja se nije ništa dogodilo. Nakon toga se više ne može logirati na normalan FB jer joj password više ne valja. Što me navodi na čisti phishing i da joj je netko promijenio password.

E sad problem je što ne može promijeniti pass jer email koji koristi za login na FB je bio na net.hr-u, a on je izbrisan jer nije dugo pristupala njemu, tako da ne može dobiti ondje novi pass.

Pokušali smo kontaktirati i net.hr u vezi vraćanja email adrese, i pokušali smo FB-u slati mailove no dobivamo samo automatske odgovore od svugdje, ništa konkretno.

Jel ima tko ideju kako doći do novog pass-a, odnosno kako se logirati?
rams je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2009., 23:25   #2
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor rams Pregled postova
Cura je preko chata na Facebooku dobila link od prijateljice na "novi" Facebook. Otišla je na to, stranica je izgledala isto kao FB login stranica no nakon pokušaja logiranja se nije ništa dogodilo. Nakon toga se više ne može logirati na normalan FB jer joj password više ne valja. Što me navodi na čisti phishing i da joj je netko promijenio password.

E sad problem je što ne može promijeniti pass jer email koji koristi za login na FB je bio na net.hr-u, a on je izbrisan jer nije dugo pristupala njemu, tako da ne može dobiti ondje novi pass.

Pokušali smo kontaktirati i net.hr u vezi vraćanja email adrese, i pokušali smo FB-u slati mailove no dobivamo samo automatske odgovore od svugdje, ništa konkretno.

Jel ima tko ideju kako doći do novog pass-a, odnosno kako se logirati?
pa kakva je to "prijateljica" ja znam da ekipa tako dobiva PM-ove di ti pise kao zynga da otvoris novi racun jer ili ce ti uzet svu lovu na pokeru,i onda ti se isto otvori taj login ekran,i tada im das svoje podatke i uzmu ti svu lovu i izbrisu profil..nikome ne vjerovat gore ni otvarat linkove neke..mislim da je profil od tvoje cure gotov..nema mu spasa
MuroF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2009., 02:24   #3
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ma u biti nije se skužilo iz mog posta, ali to njoj nije uopće frendica poslala iako se orvorio chat kao da je ona. Znam još dvoje ljudi kojima se netko tako javio, a da nisu uopće bili oni.

I ja se bojim da je gotov profil, ali reko da pitam jel ima tko ideju...
rams je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 15:03   #4
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
nis javi svim frendovima da maknu njezin stari profil i to je to.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke