Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.10.2009., 20:00   #1
icomar89
Premium
Moj komp

icomar89's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Angry samsung syncmaster 2494SW problem!!

Kupio sam monitor u utorak upalio ga 2 put i u petak skontam da ima 2 mrlje na tamnoj podlozi ili kad je tamna scena u filmu... otisao danas u servis kad u servisu kaze a to nije tehnicki kvar nema mrtvih piksela.. al kaze da vidi mrlje 2 bjele na crnoj podlozi i nis kaze mora vidit sa sefom servisa jel nesmje na svoju odgovornost kao zamjeniti.. Ugl. monitor je ostao u servisu dok sef ne odluci kao sto s tim pa me zanima od cega je to nastalo jel to stvarno tako moze biti ili sam dobio monitor sa greskom... bilo bi glupo slat nov monitor na jamstvo da popravljaju al sve mi se cini da ce tako i biti.. a ak posalju na servis a u pitanju je ostecenje meni ce nakaciti da sam ja to ostetio i ponistice mi jamstvo pa cu na kraju i to sto poprave morat platiti....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00876.jpg‎
Views:	192
Size:	93.7 kB
ID:	10007  
icomar89 je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2009., 23:07   #2
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
trazi novce nazad, monitor nije u savrsenom stanju i bok. unutar 8 dana ionako imas na to pravo ako nisi zadovoljan proizvodom iz bilo kojeg razloga. al sacekaj da vidis sta ce ti u ponedjeljak reci.

inace ne vjerujem da ce ti ponitavat garanciju al eto, u hrvatskoj smo, tko ce ga znat.

pouka za drugi put, kad kupujes nesto iole skuplje dobro prekontroliraj maksimalno moguce u trgovini.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.10.2009., 23:51   #3
icomar89
Premium
Moj komp

icomar89's Avatar

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
trazi novce nazad, monitor nije u savrsenom stanju i bok. unutar 8 dana ionako imas na to pravo ako nisi zadovoljan proizvodom iz bilo kojeg razloga. al sacekaj da vidis sta ce ti u ponedjeljak reci.

inace ne vjerujem da ce ti ponitavat garanciju al eto, u hrvatskoj smo, tko ce ga znat.

pouka za drugi put, kad kupujes nesto iole skuplje dobro prekontroliraj maksimalno moguce u trgovini.

Ma znam nisam htio odmah prjeci na stvar ali nema sanse da ga dam da popravljaju posto je ostecen a nov, onda sam mogao polovni kupiti i ak ima kvar platim popravak a ovak reko nov bacio novac i jbg.. zajebo sam sam sebe al ne modelom monitora vec poslovnice u kojoj sam kupio.. Mislim pregledao sam sve detaljno kad sam kupovao cak sam i usporedjivao pojedine modele sa ovim i ovaj mi je najbolji bio sam sto nisam imo priliku da ga vidim ono bas iz bliza sa tamnom slikom kad je upaljen ovak kad je ugasen nis se nevidi znaci nes je u nutra na panelu osteceno al kao rekao mi taj serviser ono to se nesmatra greskom ja gledam dobro al nisam bio neljubazan jel mora pricati sa sefom... Ak nebude zamjena monitora onda tek ljepo trazit tog sefa pa porazgovarati s njim jel ko zna sta ce onaj serviser njemu rec ili nece reci kao da njega boli briga za nekog kupca i nece svoj posao ugrozavati zbog neznanca... al dobro da znam ono da je proslo 2 tjedna da sam onda primjetio to bi bilo tek kasno za reklamaciju... pa da u ponedjeljak onda se nadat najboljem mislim monitor je odlican i da sam uzeo neki 2 vjerojatno bi se zajebo na neki 2 nacin sam sto eto nisam kupio tam di treba tak je to 1 se opeces 2 put aa tamo kupovat...
Hvala na odg..
Staro 05.11.2009., 12:54   #4
icomar89
Premium
Moj komp

icomar89's Avatar

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova

Rjeseno uzeo sam uz nadoplatu 2.... sam moram sacekat dok stigne... ma ima da ga isprovjeravam da se prodavac zacudi sto mi je...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno