|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Mjerenje temperature graficke
Da li se moze mjeriti kod svih grafickih ili samo kod nekih modela. Konkretno me zanim za 9600np i koja temp je normalna i koliko bi bilo pozeljno da ne prijede, Ako se moze mjerit napisite i neki program s kojim se to radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
mislim da sofverski ne možeš mjerit..jedino "hardverski" prstom na hladnjak od GPU-a:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Znaci islo bi otrprilike ovako 10 sec drzanja prsta na hladnjaku prolazno, a ispd 10 sec znaci da treba veci hladnjak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Možeš si kupiti 5.25 LCD kontroler s kojim dobiješ termalne sonde ,te sonde možeš postaviti bilo gdje u kušištu pa i na GPU od grafe! najbolje bi bilo da ne stavljaš na sam GPU nego odmah do njega da nebi sonda smetala cooleru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
dabi mogo mjerit temperaturu, kartica mora imat temperaturni senzor... ( a 9600np nema senzor, zato il razmisli o proslom panterinom postu, il pipaj prstima ![]()
![]() |
#6 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
ja sam stavio 5.25 lcd thermocontrol (tako piše neznam čiji je proizvod) 50 kunića.Imaš tri izvoda za cpu-hdd-vga jednostavno za staviti i radi.E sad i mene zanima koje su temp. normalne,dopuštene,poželjne cpu nekoristim već sam ga zalijepio na memu temp30-40 , hdd 25-26 , vga 42-52. dali je to ok?naravno svuda se ima neke hladnjake
![]() |
#8 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
kompjuter centar (iz đakova sam)
|
|
Oglas
|
|
![]() |