|
![]() |
#1 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji monitor i online kupnja
Dobar dan, Zanima me koji monitor da kupim, trebam ga za Poker, dakle treba mi velika rezolucija i veliki monitor tak da mogu otvoriti sto vise poker prozora na njemu, i to cu koristiti laptop da se spojim na taj monitor, trenutno imam jedan losiji 22 inchni, no rezolucija je samo 1600X1200, pa me zanima jel mozda graficka ne podrzava vecu rezoluciju i to. Isto me zanima ako je ovo najveca rezolucija od graficke, dali onda ima veze velicina monitora, dali cu s tom rezolucijom imat veci ekran na 24 inchnom na odnosu 22 inchnog.(te koja je to u biti razlika) Isto tak me zanima kak funkcioniraju ove nase online shopovi? Ispunim odaberem kupim i platim? ili platim kod preuzimanja monitora? Dali je dostava besplatna i to sve skupa ak netko ima iskustva, te kak se dugo ceka isporuka?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sto se tice max rezolucije koju je sposobna tvoja graficka prikazat to ti nitko od nas ne moze reci posto nismo vidoviti posto nisi naveo koji laptop, tj koju graficku u njemu imas. dalje, rezolucija, zavisi koliki su ti prozori sa stolovima, 1600x1200 po broju pixela je poprilicna rezolucija no mozda bi ti vise odgovarala wide neka itd. s tim da koji to 22" monitor podrzava 1600x1200!? a webshopovi posluju raznorazno, pogledaj na stranicama svakog pojedinog detalje. sve pise. i na kraju najbitnije, koliko bi izdvojio za monitor?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Ok, evo: Izdvojio bi do 2000kn Da sad vidim da je rezolucija ovog 22 inchnog 1440x900 Graficka u laptopu je mobility radeon hd3430 a Laptop: HP6830s A treba mi monitor samo za poker, necu ga koristiti redovito, pa mozda najbolje onda uzeti neki najeftiniji? Recimo da mi treba samo da stane cim vise prozora od pokera na ekran. Ajd preporuci mi neke.
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=2048+lcd&x=0&y=0 Mislim da ti je ovaj Samsung 2343NW u ponudi odličan izbor zbog visoke rezolucije i dobre cijene.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Također, baci oko na ovaj programčić: http://www.bug.hr/program/maxivista-40/94672.aspx Ukoliko nemaš više računala, onda znaj da možeš koristiti i ekran na lapu i na monitoru, odnosno koristiš ih kao 2 monitora ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pitanje hoces li naci u ck/vz, bar ne za neku normalnu cijenu, al naruci u nekom webshopu i za 50kn ti ga dostave doma. mislim, potrazi po trgovinama, al ono, ja u vz nisam kupio neki komad hardvera vec valjda 7-8godina, od kad bar kolko tolko imam pristupa zagrebu ili da netko ide u zg.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
http://www.nhdoo.hr/kompjuteri/produ...cb604192afc008 |
|
![]() |
![]() |
|
|