|
![]() |
#1 |
Redžisterd Juzer
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Može pomoć? Naime, instalirao sam windows 7 te bih sad trebao importati bookmarkse koji su mi bili na mozilli dok sam imao XP. U kojem folderu se nalaze ti bookmarksi i ako ih ima negdje, gdje da prebacim taj fajl u windows sedmici Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa to ti je isto svugdje, odeš u firefoxu Organize bookmarks, imaš opciju import/export, napraviš export bookmarksa, i onda taj file pod win 7 importaš istomprocedurom u novom firefoxu. a koje su karakteristike onda Retail verzije? koliko puta nju smijem instalirati i na koliko kompova? nije mi to najjasnije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Export se radi isto kao i prije: Bookmarks>Organize Bookmarks>Import and Backup>Backup (.json file) ili Export HTML (.html file). EDIT: Tek sad vidio da ti je Gabre već gore odogovorio. A što ti ovo znači: ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Redžisterd Juzer
|
Nisam siguran jel se formatiralo jer se nije pojabio oaj plavi ekran kao kod XP-a kad se formatira. Kad sam instalirao sedmicu, imao sam dvije opcije... prva je bila upgrade windows, a druge se ne sjećam točno kaj je pisalo uglavnom kliknuo sam na to drugo (to je valjda bio clean install) koji prijašnji profil? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Safet_Lee, odi ovdje: C:\Windows.old\Documents and Settings\ime usera\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ime profila\ Imaš i folder tu, bookmarkbackups, u njemu su backupi koje možeš isto importirat Ako ne vidiš folder Application Data, ukljuci prikazivanje skrivenih foldera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Redžisterd Juzer
|
već sam bio u tom folderu i imam 6 "bookmarks-zadnjih 6 datuma.json" fajla ja kad odem na Import/export imam 4 opcije prva je backup... gdje vidim tih 6 .json fajlova ali kad kliknem na jednog mogu samo ih sejvati. Ja kliknuo Save i nije se ništa desilo :S još imam treću opciju Import HTML s kojim se ne vide ti .json fajlovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Exportiranje služi za "izvoz", a ne unošenje stvari. Nadam se da sad nisi tim klikanje sejvao trenutne bukmarke preko starih ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Redžisterd Juzer
|
hvala ti do neba Kao prvo: nisam pitao ni za kakav export (ovaj "import/export je tipfeler koji je trebao biti "import/backup") ![]() Kao Drugo: znam čemu služi export ![]() Kao treće: sejvao sam par trenutnih preko starih al je ostalo kaj mi treba ![]() kao četvrto: hvala još jednom ![]() Čujemo se još koji put sa novim problemima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Nemaš frke, glavno da smo se nekak sporazumjeli i da sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|