|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima li koji (po mogućnosti besplatan) program za sinkronizaciju teksta i MP3 datoteke? Najbolje (idealno) što sam našao je Karaoke CD+G Creator, ali košta ~550kn, ili PRO za ~900kn, sve ostalo mu je savršeno, ubacim MP3 pjesmu, stavim obične lyricse s neta, pustim pjesmu i tapkam space na riječima, i sinkronizacija teksta i pjesme je odlična. p.s. ono što sam probao dobaviti iz Internetskih dućana - nijedna verzija nije radila (kako treba) ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Cisto sumnjam da ces naci neki da je dobar, a da je FREE. Zasto jednostavno ne iskoristis c***k/s***l ? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
/
|
bump ništa ne nalazim, najbliže našao je XBMC - How to create karaoke lyrics |
|
|
|
|
|
#4 |
|
/
|
Da probamo s ovime - kako postaviti da se pri pokretanju .mp3 datoteke automatski pokreće i istoimena .lrc datoteka (Lyricsi) kod Windows Media Playera/Winampa? Pronašao http://www.lyricsplugin.com no koliko sam skužio ne podržava .lrc već samo .txt (statične). *jedino što valja sam našao MiniLyrics no trebam samo plugin za display, ništa više, ništa manje Za Foobar sam našao onaj plugin za lyrice i funkcionira kod nekih, dok kod drugih izbacuje posve čudne znakove? EDIT: za Foobar - evo sam ovo pokazuje na nekima... http://www.imagesforme.com/show.php/750553_SNAG0016.jpg EDIT2: problem bio naravno u encodingu. Zadnje izmijenjeno od: svebee. 24.10.2009. u 22:36. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
/
|
MiniLyrics odličan za Line-per-Line, DART šteka na Word-per-Word, Trial verzija od Karaoke CD+G je očito neka demonstracijska tak da niš ne dela. Ima li (i)koja solucija za word-per-word sinkronizaciju? Umoran više od traženja... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|