|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Football Manager 2010 - "fm.exe has encountered a problem..."
Lijep pozdrav svima. Radi se o igrici Football Manager 2010 i o tome da se mom bratu na kompu nece pokrenuti, a meni na laptopu oce. Obje masine su vec prilicno zastarjele i lose, pa nisam ni ocekivao neku veliku igrivost s obzirom da su zahtjevi koje komp mora imati za normalno igranje FM2010 vjerojatno daleko iznad onoga sto mi posjedujemo lol. No ipak, meni radi nekim cudom da na laptopu, i u prilicno brzom roku sam stigao do kraja prve sezone, a bratu se opce nece pokrenuti, pa se nadam da ce me ovdje netko prosvjetliti ![]() Bratov komp: AMD Athlon XP 2500+, 1.83gHz grafička ATI Radeon 9600 512 mb rama Moj laptop: Intel Celeron 420, 1.60gHz grafička ATI Radeon Xpress 200M 384 mb rama Ako cete pitat jesmo razmisljali o kupnji novog kompa, naravno jesmo, cim prije to bolje, samo nemamo mogucnosti ![]() Greska koja mu dolazi kad se igrica proba pokrenut je "fm.exe has encountered a problem and need to close.." itd. Jel moze bit problem u driverima? Ako da, onda cu tu molit pomoc, jer ne znam bas najbolje potrazit najnovije drivere na netu, a i ne znam za sto sve bih trebao trazit. Jel moze bit problem da ga neki antivirusni program blokira? Ne kuzim se u kompove nesto jako dobro, pa ako treba jos koji detalj, pitajte. Fala lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Atijeve drivere možeš skinut ovdje. Za početak probaj s tim, ak neće radit javi. E i koji OS buraz koristi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Skinuo drivere, i dalje ista stvar. |