|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
max adsl ograničen pristup !
Pozdrav ! Evo nedavno sam instalirao win 7 na dva kompa i sad kad se bezžično spojim s bilo kojeg kompa u stanu, piše mi da imam ograničen pristup što dosad nije bio slučaj i pokraj naziva veze mi je uskličnik,sad me zanima zašto je to tako jer me komp zna izbacit sa net-a i jedan i drugi imaju iste simptome pa mislim da je negdje u def postavkama win 7-ice problem. Modem je speedtouch a usb D-link . Probao sam sve DNS poslužitelje ali isto. Više mi ništa ne pada na pamet pa tražim savjet ovdje. Dal možda win 7 ima neke admin ovlasti pa zbog tog taj uskličnik,gdje ga isključiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bump ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Eh pa moze ti biti vise toga ... googlaj "limited or no connectivity" to ti je obicno nesto do pc-a. moguce da je prevelika udaljenost, ali najbolje ti je spoji zicno pa vidi onda jel ce ti raditi, i probaj pingati prema modemu pa da vidis jel ima uopce komunikacije (jel ce ti javiti request time out ili destination host unreachable)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Treba tražit i čitati, imaš x primjera tu na mrežama uključujući ADSL Bibliju, postavi IP adrese manualno i nestat će to šta te muči, postavi zaštitu bežične mreže da nebi sutra plakao kako ti se netko nakačio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
255.255....... 192.168.1.1 DNS Primary i DNS secundary misliš li na to ? jest već upisano sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, na to sam mislio. Ako imaš više računala onda vidi koje IP adrese oni koriste, jasno da svakom treba dodjelit drugu kako se nebi preklapali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Baš taj noviji sam i stavio ,no isto. Evo ja surfam bez problema samo se dešava ,kao malo prije ,dok recimo postam neki post ,izbaci me sa servera i napiše " error gateway server" ili nešt slično,pa sam prepisao taj uzrok tome jer se često dešava. Ima li ko još kojih prijedloga ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da li imaš WEP gore na wlanu? Da li si upisao ispravni prilikom spajanja na router? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |