|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ALC889A ne radi back analog na Win7
Uzeo sam maticnu kao RMA kojih ima po svuda i do jucer sam imao 3rd party zvucnu tako da nisam imao problem sve do jucer kada sam ju prodao. Instaliram drievre s Gigabyteovih stranica i na zvucnike dobivam samo neki high pitched noise - ali stvarno visoki, ne toliko glasni - malo zna i varirati. U utilityu zvucne je aktivan samo digitalni izlaz dok je analogni zasjencan jer kaze da nema spojene periferije. Zatim sam probao s driverima s Realtekovih stranica (nesto noviji) i dogada se ista stvar - jedino sto je razlicito je izgled utility-a. Ako zvucnu spojim na front panel (za koji da bi ga dobio moram oznaciti "disable front panel jack detection") na zvucnike dobivam isti zvuk, ali uz njega i "normalan". Sve drivere sam cistio Driver Sweeperom, da bi na kraju instalirao i 32bit-ne XP PRO. Na njima mi pak zadnji izlaz radi kao onaj prednji na WIN 7. Nakon toga sam instalirao WIN 7 ispocetka i ista stvar kao u pocetku. Otisla zvucna? Neke smetnje od provucenih kablova ispod maticne? edit: Zvucnici su obicni 2.1 Philips MMS 430
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|