|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Dell Inspirion 6400
Na laptoput se nalazila Vista. No nju sam obrisao i stavio XP Pro + SP2. Već prvi put kad sam išao gasiti laptop nije mi se htio ugasiti. Bio sam ga ostavio i do 20 min no opet se nije ugasio. Da li netko ima ideju šta bi moglo biti. Ili barem da mi da smjer u kojem bio mogao istraživati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta si od ovog instalirao i kojim redom ? Pravilni red instalacije imaš na x mjesta po forumu, instalacija chipset - a je pod obavezno, probaj u BIOS - u pogasit šta više hardware - a (ostavi samo nužno) i metodom pokušaja i pogreške utvrdit šta zeza. Izvadi detaljnu specifikaciju ugrađenog hw. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nisam išao pravilnim rasporedom ![]() A šta sam instalirao hmm; dosta stvari jer koje nisu bile potrebne jer sam to radio za drugoga. Preko ku**a. Tako da sam i neke nepotrebne stvari stavljao. Ali pokušat ću se sjetiti... - SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio - Creative Labs Integrated Sound Blaster Audigy ADVANCED HD Audio (skužio da je nepotrebno) - Intel Mobile Chipset - Ricoh R5C832 (isto pod chipset) - Conexant D110,HDA,MDC,v.92,modem Drv7.38.0xp, A05; DLD1.15, A01 Od ovih Wireles drivera to sam lupao kao Maksim po diviziju tako da big sad nagađao šta jesam stavio a šta nisam. - Synaptics Touchpad - I driver za grafičku Intel 945GM Graphics Controller To nije moj laptop pa tako da nisam imao volje da to točnije pazim šta stavljam ![]() Pa ako netko može pomoći malo barem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I šta se onda čudiš šta nešto ne radi uopće ? Sad kad znaš koji je hw unutra, na drugoj particiji pripremi po rasporedu sve drajvere i software > format prve particije > pa čisti install iz početka. Tek kad ovo odradiš možemo tražit pravi uzrok (ako ga tada bude) i rješenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|